GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Güngördü, Kosova'dan bir heyeti ağırladı

Güngördü, Kosova'dan bir heyeti ağırladı

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Kosova Meclisi Başkan Yardımcısı Müferra Şinik ve Kosova Türk Partisi milletvekili Fikrim Damka'yı kabul etti.

Yayın Tarihi: 16/11/17 16:01
okuma süresi: 2 dak.
Güngördü, Kosova'dan bir heyeti ağırladı
A- A A+
Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Kosova Meclisi Başkan Yardımcısı Müferra Şinik ve Kosova Türk Partisi milletvekili Fikrim Damka'yı kabul etti. Kosova'dan gelen heyet, kabulun ardından Girne Belediyesi tarafından restore edilerek hizmete konulan Girne Sanat Galerisi'ndeki "Trafoda Sanat"sergisini gezdi.

ŞİNİK:BELEDİYELER ARASI İŞBİRLİĞİ İSTİYORUZ

Kosova Meclisi Başkan Yardımcısı Müferra Şinik kabulde yaptığı konuşmada, 34. kuruluş yıldönümünde KKTC'de bulunmaktan onur duyduklarını söyledi. Şinik, Girne Belediyesi ile Prizren Belediyesi arasında kültür ve sanat konularında işbirliği yapmak istediklerini dile getirdi.

GÜNGÖRDÜ: ZİYARETLER FAYDA SAĞLAR

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü ise Kosova'dan bir heyeti Girne'de görmenin mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, karşılıklı ziyaretlerin her iki ülkeye kültürel anlamda fayda sağlayacağına inandığını kaydetti. Kabulde hediye takdimi yapıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.