GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Güngördü, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Güngördü, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Yayın Tarihi: 23/11/17 16:40
okuma süresi: 2 dak.
Güngördü, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı
A- A A+
Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Nidai Güngördü mesajında şunları kaydetti:

"Gelecek nesillerin yetişmesinde ve topluma faydalı olmalarında öğretmenler, önemli bir rol üstlenmektedir. Öğretmenlerimizin ülkesini seven, çatışma ve kötü alışkanlıklardan uzak çağdaş, barışsever ve hoşgörülü bireyler yetiştireceğine olan inancım tamdır.

Okul altyapılarını geliştirmek ve öğretmenlerimizin öğrencilere çağdaş bir eğitim sunmalarına olanak sağlaması için merkezi hükümetle birlikte yerel yönetimlere de büyük görev düşmektedir. Altyapı sorunları yanında sosyal ve kültürel etkinliklerde de her zaman öğretmenlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.

24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle, kutsal ve mesuliyeti ağır bir mesleği icra eden bütün öğretmenlerimize en kalbi şükranlarımı sunuyorum. Öğrencilerini büyük bir hassasiyetle ve fedakârlıkla yetiştiren, bugün artık emekli olmuş öğretmenlerimize de, sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürler diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerden hareketle, Mustafa Kemal Atatürk'e Başöğretmenlik unvanının verildiği bu anlamlı günde, öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyor, tüm eğitim camiamızın 24 Kasım Öğretmenler Gününü tebrik ediyorum"

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.