LEFKOŞA
okuma süresi: 3 dak.

Lefkoşa'da vatandaştan "Ot" isyanı

Lefkoşa'da vatandaştan "Ot" isyanı

<span class="Apple-style-span" style="font-size: small; ">Lefkoşa Türk Belediyesi'nin içinde bulunduğu ekonomik durum bir yana hizmet bekleyen vatandaşlar isyanda...</span>

Yayın Tarihi: 30/07/13 07:00
okuma süresi: 3 dak.
Lefkoşa'da vatandaştan "Ot" isyanı
A- A A+

Kıbrıs Postası Özel

Ortaköy bölgesinde yaşayan bir vatandaşın sosyal medya üzerinden paylaştığı fotoğraflar ve evinin etrafındaki otlar gerçekten endişe uyandırdı...

İşte vatandaşın sosyal medyada paylaştığı isyanı:

Bu fotoğraflarda görmüş olduğumuz bölge LTB sınırları içerisinde olan Ortaköy bölgesindeki bir mahalle. Burası insanların azınlıkta yaşadığı bir bölge ama insanların az olduğundan değil vahşi yaşamda bulunan canlıların, burada olan fazlalığı, çeşitliliği, ve bölge halkı üzerinde olan istilasıdır. ?Elbette bu canlıların bizim olduğu kadar yaşama hakları vardır. Bu düşünülerek, bu bölge onların koşullarına uydurulmaya çalışılıyorsa bu ilan edilmelidir.edilmelidir ki bölge halkı ya burasını terketsin yada onlarla birlikte yaşamak için çare üretsin zira "medeniyet " içerisinde survivor koşullarında yaşamak bir tercih meselesidir.?

İlkin talebim bu bölgenin temizlenmesi,ve insanların yaşayabileceği bir bölge olarak devam etmesi yönünde idi ancak insanlar haricinde bu bölgede, bölgeye hakim olarak yaşayan KARA YILAN,( batsali yılan diye bilinen) SİKKELİ YILAN, TARANTULA ,KIRKAYAK,ÖRÜMCEK, TARLA FARESİ, FINDIK FARESİ, KİRPİ,PUHU BAYKUŞU ,KÜÇÜK BAYKUŞ ,ŞAHİN, GAMAZ KARGA,SAKSAĞAN KARGASI,kıbrısta bilinen tüm KERTENKELE türleri,HAMAM BÖCEĞİ, üç çeşit ARI,KARA SİNEK ve tüm türleri,SİVRİ SİNEK,cok yoğun bir şekilde KÜPDÜŞEN ve daha yazamadığım onlarca türün yaşama ortamının yok edilmesine gönlüm elvermediği için bu bölgenin bu canlılar tarafından kullanılması yaşam koşullarının korunması gerektiğine kanaat getirdim.?

Bu meyanda LTB'nin benden talep ve her ay tahsil ettiği ?"TEMİZLİK"?"AYDINLATMA"( mahallede tek bir lamba yanmamaktadır)?"SAĞLIK VERGİSİ" ( İLAÇLAMA )?Artık geçerliliğini yitirmiştir ve bu vergileri 29 Tem. 2013 tarihinden itibaren ödemeyi reddediyorum. Aksi halde hukuksal mücadelemi sonuna kadar sürdüreceğimi bildiririm.?Not: Bu sorunun çözümlenmesi için LTB ile yapılan tüm görüşmeler sonuçsuz kalmıştır.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.