LEFKOŞA
okuma süresi: 3 dak.

LTB ile HASDER ortaklığında "Velesbitnan Surlariçi Turu"

LTB ile HASDER ortaklığında "Velesbitnan Surlariçi Turu"

LTB ile HASDER, Surlariçi'nde "Velesbitnan Surlariçi Turu" etkinliği düzenleniyor.

Yayın Tarihi: 02/04/14 12:20
okuma süresi: 3 dak.
LTB ile HASDER ortaklığında "Velesbitnan Surlariçi Turu"
A- A A+

LTB Basın Birimi'nden yapılan açıklamaya göre, LTB tarafından hayata geçirilen Asmaaltı Yayalaştırma Projesi çerçevesinde, Halk Sanatları Vakfı (HASDER) ile LTB işbirliğinde "Velesbitnan Surlariçi Turu" etkinliği düzenleniyor.

Etkinlik, "Lefkoşa Gençlik Günleri" kapsamında 5 Nisan Cumartesi günü Asmaaltı bölgesinde yer alacak.

FELLAHOĞLU: "SURLARİÇİ'NE DÖNÜŞ BAŞLADI"

LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu, Arasta ve Asmaaltı'nın yayalaştırılmasının ardından kısa sürede bölgeye olan ilginin artmaya başladığını ve uzun süreden beridir kapalı dükkanların yeniden açılmaya başladığını söyledi.

Lefkoşa Sulariçi'ne olan ilginin her geçen gün arttığını belirten Fellahoğlu, "Surlariçi'ne geriye dönüş süreci yayalaştırma projesi ile birlikte başlamıştır. Eskiden Surlariçi'nden kaçış vardı. Şimdilerde ise geriye dönüş hızla devam etmektedir. LTB ile HASDER işbirliğinde gerçekleştirilecek olan böylesi güzel etkinliğe tüm halkımızı davet ediyor ve ilgi göstermelerini bekliyorum" dedi.

FARUK: "GENÇLER SURLARİÇİ'Nİ EĞLENEREK ÖĞRENSİN"

HASDER Gençlik Kulübü Başkanı Ferhun Faruk ise yaptığı açıklamada, LTB işbirliğiyle düzenlenecek etkinliğin amacının, baharda havaların güzelleşmesiyle bisiklet kullanımını artırmak, trafikte bilinçli bireyler yaratmak, Surlariçi'nin tarihi noktalarının gençler tarafından eğlenilirken öğrenilmesi olduğunu kaydetti.

ETKİNLİKTE HAZİNE AVI

Katılımın ücretli olacağı etkinlikte, toplanan maddi kazancın HASDER Gençlik Kulübü bünyesinde muhafaza edilip, bir sonraki etkinlikler için kullanılacağı açıklandı.

5 Nisan Cumartesi günü 14.00-18.00 saatleri arasında planlanan bisiklet turunun 'Hazine Avı' şeklinde gerçekleştirileceği belirtildi.

Etkinlik sonucunda, dereceye giren ilk 3 çifte plaketleri aynı gün HASDER Gençlik Kulübü ve LTB yetkilileri tarafından takdim edilecek. Ayrıca gün içerisinde 'Lefkoşa Türk Belediyesi Orkestrası' kokteyl eşliğinde bir müzik keyfi yaşatacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.