LEFKOŞA
okuma süresi: 1 dak.

LTB'den Zabıta Trafik personeline yabancı dil eğitimi

LTB'den Zabıta Trafik personeline yabancı dil eğitimi

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Zabıta Şubesi Trafik Birimi personeline, "hizmet içi eğitim" kapsamında İngilizce dil kursu verilmeye başlandı.

Yayın Tarihi: 09/04/14 08:40
okuma süresi: 1 dak.
LTB'den Zabıta Trafik personeline yabancı dil eğitimi
A- A A+

Kente gelen turistlere yardımcı olması ve iletişimde kolaylık sağlanması amacıyla verilen İngilizce eğitimi, tüm trafik personeline yönelik olacak. Belediye toplantı odasında gerçekleşen eğitim, yabancılarla kurulabilecek diyaloglar, temel İngilizce ve tanışma cümleleri ilgili konuları kapsıyor.

Fellahoğlu: "Amacımız yabancı konuklara yardımcı olmak"

Bu tür kursların personel açısından faydalı olduğunu söyleyen Fellahoğlu, özellikle Surlariçi bölgesinde görevli personelin yabancı dil eğitimi almasının, yabancı konuklarla iletişim kurmada önemli olduğunu belirtti. Tarihi ve turistik yerlerimizi görmek için gelen yabancı konuklara, yardımcı olma konusunda İngilizce eğitimin çok faydalı olacağını söyleyen Fellahoğlu, önümüzdeki günlerde buna ek olarak Rumca eğitim konusunda da çalışmalar olabileceğini dile getirdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.