LEFKOŞA
okuma süresi: 1 dak.

Su tahlilleri sürüyor

Su tahlilleri sürüyor

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) tarafından rutin olarak her ay Devlet Laboratuvarı'nda yaptırılan su analizlerinde 19 litre damacana su satışı yapan Asya Su'nun mikrobiyolojik yönden kullanıma uygun olmadığı tespit edilmesi sonrasında yeniden su tahlili yapıldı.

Yayın Tarihi: 14/04/14 14:53
okuma süresi: 1 dak.
Su tahlilleri sürüyor
A- A A+

Asya Su'nun yeni tahlilleri temiz çıktı

Bu kapsamda Asya su 19 litre damacana suyu, Asya su tesisi otomatı, Asya su tesisi pompa istasyonu ve Asya su içme suyu otomatında gerkli önlemler sonrasında yeniden yapılan tahlillerde herhangi bir mikrobiyolojik kirliliğe rastlanmayarak tüketilmesinde sakınca görülmedi.

Trodos Su otomatlarında kirliliğe rastlanmadı

Rutin olarak yapılan tahlillerde, Trodos içme suyu otomatının Lefkoşa'da faaliyet gösteren şubelerinden alınan su örnekleri de Devlet Laboratuvarı'nda analiz edildi ve mikrobiyolojik kirliliğe rastlanmadı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.