LEFKOŞA
okuma süresi: 1 dak.

Lefkoşa'da moloz problemi gideriliyor

Lefkoşa'da moloz problemi gideriliyor

Başkent Lefkoşa'nın gelişime açık bölgesi Metehan'da bazı duyarsız kişilerin gelişigüzel şekilde döktüğü molozlar yüzünden oluşan sıkıntının giderilmesi için işbirliğine gidildi.

Yayın Tarihi: 15/04/14 11:22
okuma süresi: 1 dak.
Lefkoşa'da moloz problemi gideriliyor
A- A A+

Lefkoşa Türk Belediyesi ve Karayolları Dairesi'nin ortak çalışması ile Metehan Bölgesi Şehit Çocukları Arsaları 2.Kısım içerisinde oluşan moloz tepeleri Karayolları Dairesi'nin ağır araçları ile düzleştirilirken, önümüzdeki günlerde LTB Ağır Araçlar Birimi'ne bağlı dozer ve greyderler ile birlikte çalışma tamamlanacak.

Fellahoğlu: Her bölge ile ilgileniyoruz

LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu, vatandaşların her türlü sıkıntısının çözümü için çalıştıklarını açıklayarak, bu çalışmalarda tüm bölgelerdeki hassasiyetleri göz önünde bulundurduklarını ifade etti. Dökülen molozlarla oluşan çevre kirliliğinin rahatsız edici olduğunu, bunu yapan kişilerin tespiti ve cezalandırılması yönünde de çalışacaklarını belirten Fellahoğlu, belediye-devlet işbirliği adına da güzel bir adım attıklarını sözlerine ekledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.