LEFKOŞA
okuma süresi: 1 dak.

LTB: "Lefkoşa'da çiçekler açıyor"

LTB: "Lefkoşa'da çiçekler açıyor"

Başkent Lefkoşa'nın daha yeşil ve güzel bir görünüme kavuşturulması amacı ile Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) ekipleri çalışmalarına hız verdi.

Yayın Tarihi: 16/04/14 11:56
okuma süresi: 1 dak.
LTB: "Lefkoşa'da çiçekler açıyor"
A- A A+

Park, Bahçeler, Trafik ve Aydınlatma Şubesi personelleri baharın gelmesi ile birlikte çeşitli kavşak, adacık, refüj ve parklarda çiçeklendirme çalışması yapıyor. Farklı türlerdeki mevsimlik çiçekler ile birlikte güzelleşen alanlar memnuniyet yaratıyor.

Fellahoğlu: Şehrin estetiği çok önemlidir

LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu, yeşillendirme ve çiçeklendirme çalışmalarına büyük önem verdiğini ifade ederek, bir şehrin estetiğinin oldukça önemli olduğunu vurguladı. Fellahoğlu ilgili şubelerinin bu çalışmaları sürdüreceğini ifade ederken, Başkent'in yavaş yavaş layık olduğu seviyeye taşıyacaklarını dile getirdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.