LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

Haşereyle kültürel mücadele

Haşereyle kültürel mücadele

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) haşereyle mücadele konusunda, ortaokullara yönelik eğitim vermeye başladı.

Yayın Tarihi: 17/04/14 15:32
okuma süresi: 2 dak.
Haşereyle kültürel mücadele
A- A A+

LTB Çevre ve İlaçlama Şubesi tarafından, ortaokullara yönelik "haşereyle mücadele" eğitimi, çarşamba günü Şehit Hüseyin Ruso Ortaokulu'nda başladı. LTB Çevre ve İlaçlama Şube Amiri Veteriner Hekim Erkut Derviş Özgöray tarafından verilen eğitim, Veteriner Hekim Şafak Alibaba'nın Bayraktar Ortaokulu'nda verdiği eğitimle devam etti.

Çevre ve İlaçlama Şubesi tarafından kültürel mücadele kapsamında okullara yönelik eğitim programında, ilkokullara yönelik başlatılan eğitim çalışmaları 2013'de tamamlandı. Eğitim programının devamı olarak ortaokullara yönelik devam eden haşere ile mücadele eğitimlerinde amaç, gelecek nesilleri haşere ile mücadele konusunda bilinçlendirmek.

Fellahoğlu: "Kimyasal mücadeleyi durdurduk"

LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu halk sağlığının herşeyden önemli olduğunu, sineklere karşı kimyasal mücadelenin durdurulduğunu ve yalnızca çevre dostu yöntemlerle mücadeleye devam edildiğini söyledi. Haşere ile mücadele konusunda verilen eğitimlerin, kültürel mücadele kapsamında değerlendirildiğini belirten Fellahoğlu, halka ve özellikle gençlere yönelik bilinçlendirme çalışmalarının devam edeceğini belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.