LEFKOŞA
okuma süresi: 3 dak.

Kumsal Park'taki aydınlatma lambalarına zarar verildi

Kumsal Park'taki aydınlatma lambalarına zarar verildi

Lefkoşa Türk Belediyesi(LTB) tarafından bir süre önce Elektrik Kurumu'na ait borcun ödenmeye başlamasıyla elektrikleri bağlanan parklardan Kumsal Parkı'nda aydınlatma lambalarına zarar verildi.

Yayın Tarihi: 23/04/14 13:22
okuma süresi: 3 dak.
Kumsal Park'taki aydınlatma lambalarına zarar verildi
A- A A+

Devreye giren elektrik akımları yanında LTB Park ve Bahçeler Şubesi ekipleri tarafından eksik direk, lamba ve armatürleri tamamlanarak aydınlatılmaya başlanan Kumsal Parkı'nda bazı sorumsuz kişiler tarafından aydınlatma lambalarının camları kırılarak zarar verildi. Haftasonu gerçekleşen çirkin olayda kimliği bilinmeyen kişi veya kişiler tarafından yeni tamiri yapılan lambalar bir kısmının camları kırılarak kullanılmaz hale getirdi.Bölge halkı tarafından da büyük bir tepkiye neden olan olay sonucunda LTB Park ve Bahçeler Şubesi ekipleri lambaları tekrardan tamir etmek için girişim başlattı.LTB ayrıca bu tür olayların önüne geçmek için Kumsal Parkı'ndaki zabıta denetimlerini arttırıyor.

Fellahoğlu: "Yıllar sonra aydınlatılan Kumsal Parkı'nın lambalarına zarar verenleri kınıyorum"

LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu yıllardır borcundan dolayı karanlık olan parklarda bu sorunu çözmek için adım attıklarını ve Elektrik Kurumu ile taksitlendirmeye giderek ödeme yapmaya başlayarak parkları geceleri de ışıklandırmaya başladıklarını söyledi. Vatandaşların geceleri de parkları rahatça kullanmasına yardımcı olacak aydınlatma sistemine sorumsuz birkaç kişi tarafından zarar verilmesini kınayan Fellahoğlu, şehirde yaşayan herkesin malı olan parklara sahip çıkılmasını istedi. Genel olarak vatandaşların parkları kullanım konusunda duyarlı olduklarını ve sahiplenerek uygun şekilde kullandıklarını vurgulayan Fellahoğlu, bu münferit olayın bir kez daha olmamasını diledi. Vatandaşlara da parklara bu şekilde zarar veren kişileri görmeleri durumunda LTB'nin Alo 185 Hattı'na bildirmeleri çağrısında bulunan Fellahoğlu "Parklar hepimizindir. Onları çağdaş hale getirmek,güzelleştirmek ve korumak hepimizin görevidir. Parklarımızı da zarar veren kötü niyetli kişilerden el birliğiyle koruyabiliriz.Lütfen vatandaşlarımız bu tür durumları LTB'ye bildirsin."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.