LEFKOŞA
okuma süresi: 1 dak.

Göçmenköy'de seneler sonra fare mücadelesi

Göçmenköy'de seneler sonra fare mücadelesi

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Çevre, İlaçlama ve Mezbaha Şubesi tarafından geçtiğimiz ay başlatılan hamamböceği ve fare mücadelesi, Göçmenköy'de devam ediyor.

Yayın Tarihi: 24/04/14 09:20
okuma süresi: 1 dak.
Göçmenköy'de seneler sonra fare mücadelesi
A- A A+

Bahar ve yaz ayları süresince vatandaşların rahat etmelerini sağlamak amacıyla Lefkoşa genelinde başlatılan hamamböceği ve fare mücadelesi hızla devam ediyor. 6 senedir yapılmayan ve geçtiğimiz ay yeniden başlatılan fare mücadelesi kapsamında, Göçmenköy'de bulunan 58 adet sokaktaki kanalizasyon kapaklarında, yağmur suyu ile drenaj hatlarında ve Göçmenköy içerisinden geçen dere yatağında çalışmalar sürüyor.

Fellahoğlu: "Seneler sonra yeniden fare mücadelesi

LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu, ciddi sağlık risklerini ortadan kaldırmak amacıyla senelerdir yapılmayan genel kemirgen (fare) mücadelesinin yeniden başlatıldığını ve tüm Lefkoşayı kapsayacak şekilde devam edeceğini söyledi. Halk sağlığının herşeyden önemli olduğunu belirten Fellahoğlu, vatandaşların konuyla ilgili şikayetlerini 24 saat açık olan 185 hattından belediyeye bildirebileceğini ifade etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.