LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

LTB'de 'İsimsiz Anket'e yoğun ilgi

LTB'de 'İsimsiz Anket'e yoğun ilgi

LTB Başkanı Harmancı, göreve "Çalışan Memnuniyet Anketi" düzenleyerek başladı. 15 sorudan oluşan, ek yorum-öneri ve sorunların yazılarak "isimsiz" aktarılması istenen anketin, yeni Başkana içyapıyla ilgili pek çok bilgi taşıması ve yol gösterici olması hedefleniyor.

Yayın Tarihi: 09/07/14 10:17
okuma süresi: 2 dak.
LTB'de 'İsimsiz Anket'e yoğun ilgi
A- A A+

Kıbrıs Postası - Vatan MEHMET

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı ve yeni seçilen Belediye Meclis üyeleri, önceki akşam Lefkoşa Atatürk Spor Salonu'nda çalışanlarla bir araya geldi.

Davetin SMS ve Şube Amirlikleri yoluyla yapıldığı buluşmaya yüksek bir katılım gerçekleşti.

Yeni LTB Başkanı Mehmet Harmancı'nın konuşmasından sonra çalışanlar söz alarak belediyeyle ilgili görüş ve önerilerini dile getirdi ancak konuşanların yalnızca LTB'deki "işçi kadrolarından" olması dikkat çekti.

Anketten bazı çarpıcı sorular

"Katılıyorum/ Emin Değilim/ Katılmıyorum" seçenekleriyle yanıtlanması istenen ankette dikkat çeken bazı soru/ifadeler şöyle; "Çalıştığınız birimde iş yükü eşit-adil bir şekilde paylaşılıyor mu?; Çalıştığım birimde çalışanların kişisel özelliklerine dayalı ayrımcılık ve taciz var mı; Çalıştığınız birimde âmir ve çalışanlar arasında iyi bir iletişim var mı?; İlgi alanınız olan bir konuda hizmet-içi eğitim alıp farklı bir görev yapmayı ister misiniz?; işinizde sizden tam olarak ne beklendiğini biliyor musnuz?".

İsimsiz dolduruldu

Öte yandan görüşmede, isimsiz doldurulması özellikle istenen personele yönelik bir Anket çalışması da yapıldı. Ülkemizde özel sektörde dahi rastlanmayan bu uygulama LTB'nin işçi ve memur kadrosu tarafından takdirle karşılandı.

15 sorudan oluşan, ek yorum-öneri ve sorunların yazılarak "isimsiz" aktarılması istenen anketin, yeni Başkan Harmancı'ya içyapıyla ilgili 'ihbar niteliği' taşıyan pek çok bilgiyi taşıyacağı belirtiliyor.

"Hep birlikte kurtaracağız"

Söz konusu anket çalışması, Başkan Harmancı'nın "bu anket çalışma ortamının âdil, rahat, güvenli olmasının temini için bize yol gösterecektir. LTB'nin içinde bulunduğu durumdan hep birlikte kurtulacağız" ifadeleri ile başlıyor.

İşte o anket:

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.