LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

"Hayvan Dostu Bir Lefkoşa" için işbirliği ve dayanışma

"Hayvan Dostu Bir Lefkoşa" için işbirliği ve dayanışma

Başkan Harmancı'nın gündeminde aktivistler ve STÖ ile işbirliğinde sokak hayvanları ve barınak konusu da var. Sokak hayvanlarının korunması, barınak yapılması ve sıcak yaz aylarında sokak hayvanları için alınabilecek önlemleri görüşmek üzere Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı ve hayvan hakları aktivistleri ve örgüt temsilcileri dün(9 Temmuz Salı) belediye binasında bir araya geldi.

Yayın Tarihi: 10/07/14 12:58
okuma süresi: 2 dak.
"Hayvan Dostu Bir Lefkoşa" için işbirliği ve dayanışma
A- A A+

Görüşmede sokak hayvanlarının kısırlaştırılıp doğaya geri bırakılması, konuyla ilgili resmi merciler ve gönüllü veterinerler ile işbirliği çalışmalarının yapılması, belediyeye ait barınak yapılana kadar, Hayvanları Koruma Derneği'ne ait barınağının iyileştirilmesi gibi konular ele alındı.

Harmancı "Sokak hayvanları için el ele vermeliyiz"

LTB Başkanı Mehmet Harmancı, belediye bünyesinde uluslararası standartlara uygun yeni bir barınağın Lefkoşa'ya kazandırılması ve sıcak yaz günlerinin gelmesiyle park ve sokaklara suluk konulması gibi sokak hayvanlarına yönelik işbirliği ve çalışmaların başladığını ifade etti. "Hayvan Dostu bir Lefkoşa" yaratmak için fikir alışverişi ve dayanışma içinde olmanın gerekliliğine değinen Harmancı, sokak hayvanlarına yönelik ilgili aktivist çevreler ve örgütler ile işbirliği içinde çalışmaların katılımcı ve demokratik bir zeminde devam edeceğini dile getirdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.