LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

Harmancı: "Şehirle Lefkoşalıları barıştıracağız"

Harmancı: "Şehirle Lefkoşalıları barıştıracağız"

Başkan Harmancı bölge bölge tüm Lefkoşa'yı dolaşarak yurttaşlarla buluşacak

Yayın Tarihi: 11/07/14 09:58
okuma süresi: 2 dak.
Harmancı: "Şehirle Lefkoşalıları barıştıracağız"
A- A A+

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı belediye sınırları dahilindeki tüm bölgeleri ziyaret ederek vatandaşların sorun ve taleplerini yerinde dinleyecek. Başkan Harmancı bölge ziyaretlerine Haspolat'tan başlayacak. Haspolat'taki bölge halkıyla buluşma 14 Temmuz Pazartesi günü saat 20:30'da Muhtarlık Binası bahçesinde gerçekleşecek.

Harmancı: "Bölge bölge sorunları dinleyeceğiz"

Konu ile ilgili açıklama yapan LTB Başkanı Harmancı, şehirle Lefkoşalıları barıştırma, aradaki mesafeleri azaltma sloganı ile yola çıktıklarını belirterek bu çerçevede ilk adım olarak bölgelerdeki buluşmalarla halkla bütünleşeceklerini söyledi.Bölge ziyaretlerinin önemine değinen Harmancı, "Vatandaşların sorunlarını kendi ağızlarından bire bir dinlemek için belli bir program dahilinde bölge bölge dolaşacağız.Biz vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm bulmak için buradayız. Sorunları durumuna ve niteliğine göre değerlendireceğiz" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.