LEFKOŞA
okuma süresi: 1 dak.

Devlet Hastanesi'nden ürküten görüntüler

Devlet Hastanesi'nden ürküten görüntüler

Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nde çekilen ve sosyal medyaya paylaşılan görüntüler akıllara durgunluk verdi.

Yayın Tarihi: 12/07/14 09:34
okuma süresi: 1 dak.
Devlet Hastanesi'nden ürküten görüntüler
A- A A+

Vatandaşın rezalet olarak değerlendirdiği fotoğraflar, hijyenik olması gereken sağlık kuruluşunun çöp ve mikrop yuvası haline geldiğini gözler önüne serdi.

Kıbrıs Postası Özel

Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nin içler acısı durumunu ortaya koyan fotoğraflar sosyal medyada büyük tepki topladı. Taşan veya ortalığa atılarak birikmiş çöpleri ve hastane bahçesindeki pis su atıklarını gösteren fotoğraflar "hastaneye sağlıklı girenin de hasta olarak çıkacağı" yorumlarına neden oldu.

Fotoğrafların gözler önüne serdiği manzara vatandaş tarafından rezalet olarak nitelendirilirken, Sağlık Bakanlığı'nın sorunun çözümü yönünde atacağı adımlar merakla bekleniyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.