LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

Harmancı Lefkoşa bölge ziyaretlerine Haspolat'tan başladı

Harmancı Lefkoşa bölge ziyaretlerine Haspolat'tan başladı

Başkan Harmancı Lefkoşa'yı bölge bölge dolaşarak halkın sorunlarını yerinde dinliyor

Yayın Tarihi: 15/07/14 12:07
okuma süresi: 2 dak.
Harmancı Lefkoşa bölge ziyaretlerine Haspolat'tan başladı
A- A A+

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı belediye sınırları dahilindeki tüm bölgeleri ziyaret ederek vatandaşların sorun ve taleplerini yerinde dinleyecek. Bu çerçevede Başkan Harmancı bölge ziyaretlerine dün gece (14 Temmuz Pazartesi) Haspolat'tan başladı.

Haspolat Muhtarlık Binası bahçesinde saat 20:30'da gerçekleşen görüşmeye Haspolat halkı yoğun ilgi gösterdi. Başkan Mehmet Harmancı'ya görüşmede Meclis üyeleri Özmen Birinci ile Osman Yücelen'in yanısıra Müdür Mehmet Çakmak, Müdür Muavini Hasan Güralp, Su İşleri Şube Amiri Fikri Özgüvenli, Haspolat Muhtarı Asım Egemen ve azalar eşlik etti.

Harmancı: "Muharlıklar yanında bölge temsilcileri ile koordinasyonu arttıracağız"

LTB Başkanı Harmancı, şehirle Lefkoşalıları barıştırma, aradaki mesafeleri azaltma sloganı ile yola çıktıklarını belirterek bu çerçevede ilk adım olarak bölgelerdeki buluşmalarla halkla bütünleşeceklerini ifade etti.İlk olarak Haspolat'tan başladıkları bölge ziyaretlerinin önemine değinen Harmancı, "Vatandaşların sorunlarını kendi ağızlarından bire bir dinlemek için buradayız. Amacımız bölgenin sorunlarına önem sırasına göre çözüm bulmaktır. Sorunları durumuna ve niteliğine göre değerlendireceğiz. Doğru bildiğimiz yolda doğru bir koordinasyon ile sorunları çözmeye çalışacağız. Bu koordinasyonun içerisinde muhtarlıklar, bölgeleri temsilen halktan ve sivil toplum örgütlerinden oluşturulacak bölge temsilcileri çok önemli bir rol oynayacak. Belli bir program dahilinde tüm Lefkoşa'yı bölge bölge dolaşacağız." dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.