LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

Lefkoşa'da bisiklet yolu için yerinde tespit

Lefkoşa'da bisiklet yolu için yerinde tespit

Başkent Lefkoşa'nın trafik sorununu azaltma başta olmak üzere sağlıklı yaşam ve sportif faaliyet gibi önemli konularda açılım sağlayacak bisiklet yolları projesi konusunda Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) bünyesindeki çalışmalara hız verildi.

Yayın Tarihi: 17/07/14 09:33
okuma süresi: 2 dak.
Lefkoşa'da bisiklet yolu için yerinde tespit
A- A A+

Yararlı bir toplantı ile detaylar konuşuldu

Konu ile ilgili olarak koordinatörlüğünü Onur Olguner'in yaptığı Teknik İşler ve Kentsel Tasarım Komisyonu bisiklet yolları konusu ile oldukça yararlı bir toplantı gerçekleştirdi. LTB Başkanı Mehmet Harmancı'nın da yer aldığı toplantıya ilgili kurum kuruluş temsilcilerinin yanı sıra LTB'nin bu konuda çalışma yürütecek şube amirleri de katıldı. Toplantıda geçmiş dönemde bu konuda yapılan çalışmalar yeni üyelere aktarılırken, planlanan bisiklet yolları ve alternatif öneriler masaya yatırıldı.

Ecvet Yusuf Caddesi'nde inceleme yapıldı

İlgili komite üyeleri ve belediye yetkilileri geçtiğimiz gün ise bisiklet yolları projesi kapsamında pilot güzergah olarak belirlenen Ecvet Yusuf Caddesi'nde bir inceleme gerçekleştirdi. Asbaşkan Akın Aktunç'un da aralarında bulunduğu komisyon üyelerine yine bisiklet yolları konusunda faaliyet yürüten kurumlardan yetkililer de eşlik etti. Yerinde tespit ile sıkıntıları daha iyi kavrayabilme adına gerçekleştirilen incelemede güzergah boyunca başta güvenlik ve teknik detaylar olmak üzere çeşitli konular haritalar yardımı ile komisyon üyelerine aktarıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.