LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

Harmancı sorunları bire bir kişilerden dinliyor

Harmancı sorunları bire bir kişilerden dinliyor

Başkan Harmancı her Perşembe 5'er dakika Lefkoşalılar'la buluşmaya başladı.

Yayın Tarihi: 18/07/14 09:07
okuma süresi: 2 dak.
Harmancı sorunları bire bir kişilerden dinliyor
A- A A+

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı yeni dönemde hem Lefkoşa'da yaşayanlara bire bir görüşmek hem de şehrin sorunlarını birinci ağızdan dinlemek için "Lefkoşalılarla 5 Dakika" adı altında tüm Lefkoşa'da yaşayan kişilerle belediye binasında 5'er dakika görüşmeye başladı. Lefkoşa'da yaşayanlarla dünden (17 Temmuz Perşembe)den itibaren birara gelmeye başlayan Başkan Harmancı, kişilerin başkent Lefkoşa ile ilgili sorunlarını ve şikayetlerini kendi ağzından bire bir dinledikten sonra şikayetleri Beyaz Masa personelleri aracılığıyla şubelere aktarıp önem derecesine göre en kısa sürede çözüme ulaşmasını veya sorun çözümüne yönelik proje üretilmesini sağlıyor.

İkinci buluşma 24 Temmuz Perşembe

17 Temmuz Perşembe günü gerçekleşen ilk buluşmadan sonra Lefkoşa'da yaşayanlarla buluşmalar her Perşembe devam edecek. Başkan Harmancı ile görüşmek isteyenler LTB'nin 2285221(dahili 1111-1112) Nolu hattında LTB Halkla İlişkiler Birimi'ne başvurarak kayıt yaptırma yoluyla görüşebilecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.