LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

LTB zabıtalarına bisiklet eğitimi

LTB zabıtalarına bisiklet eğitimi

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) hem halkı bisiklet kullanımına teşvik etmek, hem de Zabıta Şubesi'ne bağlı Trafik Birimi'nin etkinliğini arttırmak amacı ile bu alanda görevli personellerine bisiklet eğitimi verdiriyor.

Yayın Tarihi: 20/07/14 10:32
okuma süresi: 2 dak.
LTB zabıtalarına bisiklet eğitimi
A- A A+

Teorik bilginin ardından test sürüşü yapıldı

Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) tarafından LTB'ye bağışlanan 10 adet bisikletin trafik biriminde görevli zabıtalarca kullanılması yönünde verilen kararın ardından, Bisiklet Federasyonu himayesinde hem teorik hem de uygulamalı eğitim gerçekleştirildi.

Federasyon adına eğitmen Hüseyin Esengin tarafından önce bisikletin özelliklerinin anlatıldığı eğbilgilendirme toplantısı yapıldı. Ardından zabıtalar bisiklet sürüş teknikleri konusunda eğitilerek test sürüşlerini yaptı.

Güralp: Trafikte aktif müdahale amaçlanıyor

LTB Müdür Muavini Hasan Güralp, bu uygulama sayesinde zabıtaların trafikteki aktif müdahalesine imkan sağlamak amacında olduklarını ifade etti.

Zabıtaların kapsamlı eğitim sonrasında sertifika alacaklarını dile getiren Güralp, bu adımın ardından zabıtaların trafikte bisikletleri ile görev alabileceğini vurguladı.

Güralp, bisiklet kullanımına vurgu yapacakları yeni anlayış sayesinde ekonomik hizmet vermeyi de teşvik etmeyi sağlama niyetinde olduklarını da ifade etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.