LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

Başkan Harmancı Hamitköylü ile buluştu

Başkan Harmancı Hamitköylü ile buluştu

Başkan Harmancı Lefkoşa bölge ziyaretlerinin ikinci ayağını Hamitköy'de gerçekleştirdi

Yayın Tarihi: 23/07/14 12:59
okuma süresi: 2 dak.
Başkan Harmancı Hamitköylü ile buluştu
A- A A+

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı, şehirle Lefkoşalıları barıştırma, aradaki mesafeleri azaltma sloganı ile başlattığı Lefkoşa bölge ziyaretlerinin ikinci ayağını dün gece (22/07/2014) Hamitköy'de gerçekleştirdi. Vatandaşların sorunlarını kendi ağızlarından dinlemek ve bölge sorunlarına önem sırasına göre çözüm bulmak amacıyla başlatılan uygulama çerçevesinde, Harmancı vatandaşlarla Hamitköy Spor Kulübü'nde saat 20:30 da buluştu. Hamitköylülerin yoğun ilgi gösterdiği görüşmeye,bazı LTB Meclis üyeleri, LTB yöneticileri ve personelleri de eşlik etti.

Harmancı "Bölgenizin sorunlarını sizden dinlemek için buradayız"

LTB Başkanı Mehmet Harmancı, Hamitköy bölgesinin oluşabilecek altyapı sorunları düşünülmeden, yerleşim yeri olarak çok hızlı bir şekilde büyüdüğünü, bunu takiben yaşanan şikayetler konusunda Hamitköylülerin haklı olduğunu ifade etti.

Bazı sorunların kısa vadede çözülebileceğini ifade eden Harmancı, kültür-sanat ve spor etkinlikleri konusunda sivil toplum örgütleri ve belediye ortaklığında AB destekli projeler üretilebileceğini belirtti.

Temizlik ve altyapı hizmetleri vermenin belediyenin temel sorumlulukları arasında olduğunu belirten Harmancı, Hamitköylülerin özellikle bu hizmetler konusundaki şikayetlerine çözüm bulmak amacıyla bütüncül projeler üretmek ve önümüzdeki sene hayata geçirebilmek için çalışmalara başladığını söyledi.

Bugün gelinen durumda, gerek belediyenin gerekse bölgenin sorunlarının çözümü için projeler üretmek ve gerçekleştirmek için çok çalışılacağını dile getiren Harmancı, bu konuda toplumun desteğinin çok önemli olduğunu belirtti ve daha güzel bir Lefkoşa için el ele vermeliyiz mesajı verdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.