LEFKOŞA
okuma süresi: 1 dak.

LTB'den "Lefkoşa Kent Gazetesi"

LTB'den "Lefkoşa Kent Gazetesi"

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) geçmiş yıllarda "Başkent Lefkoşalı" ismiyle bir yayın organı çıkarmaktaydı. Yeni dönemde ise belediyenin yayın organı olarak daha demokratik, kapsayıcı ve tüm Lefkoşalılar'ı kucaklayacak aylık bir kent gazetesi çıkartacak.

Yayın Tarihi: 25/07/14 14:31
okuma süresi: 1 dak.
LTB'den "Lefkoşa Kent Gazetesi"
A- A A+

Gerek muhtarlıklar ve sivil toplum örgütleri gerekse Lefkoşa şehrinde yaşayanların fikir ve görüşlerine açık olacak "Lefkoşa Kent Gazetesi" hem şehirdeki önemli gelişmeleri hem de belediyedeki icraatları Lefkoşa'da yaşayanlara aktarmayı hedefliyor.

Ajanslara açık çağrı
Bu gazetenin çıkartılmasına talip olan ajanslara 31 Temmuz 2014 Perşembe günü LTB Toplantı Salonu'nda sunuş gerçekleştirilecek. Gazete ve dergicilik sektöründeki tüm ajansların davetli olduğu sunuş toplantısı saat 10:00'da gerçekleşecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.