LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

Harmancı: "Sorunların üzerine azimle gidiyoruz"

Harmancı: "Sorunların üzerine azimle gidiyoruz"

Lefkoşa Türk Belediyesi'nin (LTB) bir süre önce başlattığı Bölge Bölge Lefkoşa toplantılarının dördüncüsü dün akşam (18.08.2014) Göçmenköy'de gerçekleştirildi.

Yayın Tarihi: 19/08/14 14:12
okuma süresi: 2 dak.
Harmancı: "Sorunların üzerine azimle gidiyoruz"
A- A A+

LTB Başkanı Mehmet Harmancı ile birlikte LTB meclis üyeleri, LTB yöneticileri ve personelin de katılımı ile gerçekleşen bölge ziyaretlerinde, vatandaşlar LTB Başkanı Harmancı'ya ve belediye yetkililerine sıkıntılar aktardı.

Göçmenköy Belediye Parkı'nda gerçekleştirilen etkinlikte konuşan LTB Başkanı Mehmet Harmancı, LTB'nin içinde bulunduğu durumdan dolayı yaşanan düzensizlikleri ve bu sıkıntılı yapının giderilmesi için izleyecekleri yöntemleri Göçmenköy halkına aktardı. LTB'nin mali ve idari yapısı hakkında da bilgi veren Harmancı, LTB Meclisi ile uyum içinde çalışarak eldeki olanakları en doğru en verimli şekilde kullanmaya çalıştıklarını belirtti. Harmancı, Haspolat, Hamitköy ve Taşkınköy'ün ardından dördüncüsü Göçmenköy'de gerçeleşen toplantılarda, önemli sonuçlar çıktığını ve bu çıkan sonuçlar çerçevesinde hareket ettiklerininin altını çizdi. Bu toplantılarda bölge muhtarları, kulüp ve dernek başkanlarının önemine işaret eden Harmancı bu sayede vatandaşların sorunlarını kendi ağızlarından dinleme fırsatı bulduğunu dile getirdi. Harmancı halktan gelen şikayetleri ve talepleri değerlendirdiklerini söyleyerek üzerine hassasiyetle gidilirse sorunların daha rahat aşılacağını vurgulayarak büyük bir azimle çalıştıklarını kaydetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.