LEFKOŞA
okuma süresi: 3 dak.

Lefkoşa Sanayi Bölgesi'nde temizlik kampanyası başlatıldı

Lefkoşa Sanayi Bölgesi'nde temizlik kampanyası başlatıldı

Lefkoşa Türk Belediyesi, Sanayi Dairesi, Sanayi Odası ve Lefkoşa Organize Sanayi Bölgesi Danışma Kurulu, Lefkoşa Organize Sanayi Bölgesi'nde çevre temizliği kampanyası başlattı.

Yayın Tarihi: 24/08/14 12:33
okuma süresi: 3 dak.
Lefkoşa Sanayi Bölgesi'nde temizlik kampanyası başlatıldı
A- A A+

Bu sabah saat 10.00'da başlayan ve 3 dozer, 2 çekirge, 7 kamyon ve 8 temizlik işçisinin katıldığı çalışmada, Organize Sanayi Bölgesi'ndeki katı atıklar temizlenmeye başlandı.

Çalışma bir hafta sürecek.

LTB Başkanı Mehmet Harmancı ve Sanayi Odası Başkanı Ali Çıralı, Organize Sanayi Bölgesi'nde başlatılan temizlik çalışmasıyla ilgili basına açıklama yaptı.

HARMANCI: "BİR HAFTA SÜRECEK… HURDA ARAÇLAR DA TOPLANACAK"

LTB Başkanı Mehmet Harmancı, uzun zamandır gündemde olan Organize Sanayi Bölgesi'ndeki katı atık sorununun belediye, Sanayi Dairesi, Sanayi Odası ve Lefkoşa Organize Sanayi Bölgesi Danışma Kurulu'nun birlikte düzenlediği çevre temizliği kampanyasıyla temizlenmeye başladığını belirterek, çalışmaların bir hafta süreceğini kaydetti.

Çalışmaya Belediyeler Birliği içindeki; Girne, Gönyeli ve Değirmenlik belediyelerinin de hafta içinde katkıda bulunacağını ifade eden Harmancı, çalışmanın belirli aralıklarla devam ettirileceğini söyledi.

Belediyenin Organize Sanayi Bölgesi'ndeki hurda araç sahiplerine yönelik 18 Ağustos tarihinde kadar bir ihbar süresi tanındığını anımsatan Harmancı, söz konusu hurda araçların hafta içinde toplanacağını vurguladı.

LTB Başkanı Mehmet Harmancı 2007 yılında imzalana protokolü aynı şartlarda revize etmek istediklerini de belirterek, çalışmaya katkıda bulunan kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütlerine teşekkürlerini sundu.

ÇIRALI: "KÖKTEN ÇÖZECEK"

Kıbrıs Türk Sanayi Odası Başkanı Ali Çıralı ise Organize Sanayi Bölgesi'nde yıllardır devam eden çöp sorununu kökten çözecek temizlik çalışmasına bugün start verdiklerini belirterek, bir hafta sürecek çalışmada esas önemli olan noktanın çöplerin kaynağında ayrıştırılması olduğunu vurguladı.

Çalışma tamamlandıktan sonra temizliğin sürekliliği ve sürdürülebilirliğin sağlanması yönünde belediye ile işbirliğine devam edeceklerini ifade eden Çıralı, kampanyaya katkıda bulunan belediye, işadamı, sanayici ve oda üyelerine teşekkür etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.