LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

Yenişehir'de hummalı çalışma

Yenişehir'de hummalı çalışma

Lefkoşa Türk Belediyesi'nin (LTB) aşırı yağışlar sonrasında yoğun su birikintilerini önleme adına geçtiğimiz yıl T.C.Lefkoşa Büyükelçiliği Yardım Heyeti Başkanlığı finansmanı ile kararı alınan yağmur suyu drenaj hatları projesi, yeni dönemde de sürüyor.

Yayın Tarihi: 30/08/14 11:25
okuma süresi: 2 dak.
Yenişehir'de hummalı çalışma
A- A A+

Proje kapsamında aşırı yağışlar sonrasında yoğun olarak su biriken noktalar, döşenen hatlar ile birlikte dereye bağlanıyor.

Beton yağmur suyu boruları döşeniyor

Bu kapsamda LTB Meclisi'nin 23 Temmuz 2014'te aldığı karar uyarınca LTB ile Sütçüoğlu Ltd. arasında imzalanan "Yağmur Suyu Drenaj Hattı Yapım İşleri İhalesi" uyarınca Yenişehir Bölgesi'nde başlatılan çalışmalar devam ediyor. Kurtuluş Meydanı'ndan Yenişehir Şehitler Cami'ye kadar olan yol boyunca 60cm çapında beton yağmur suyu boruları döşenirken, rogarların yapılıp ızgara ve kapakların monte işlemi de sürüyor.

Harmancı yerinde inceleme yaptı

Gelinen aşamayı yerinde görmek adına bölgeye giden LTB Başkanı Mehmet Harmancı, devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek, yetkililerden teknik bilgiler aldı.

Harmancı, projenin tamamlanması ile birlikte bölgede altyapı eksikliği nedeni ile yaşanan sıkıntının giderilecek olmasının önemine değindi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.