LEFKOŞA
okuma süresi: 1 dak.

Ortaköy Armacon Sitesi- Levent Kolej arası kanal yapımı tamamlandı

Ortaköy Armacon Sitesi- Levent Kolej arası kanal yapımı tamamlandı

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) uzun süredir çözüm bekleyen ve kent içinde sıkıntı yaratan sorunların üzerine gitmeye devam ediyor. Bu kapsamda Lefkoşa Türk Belediyesi'nin başlattığı (LTB) Ortaköy Armacon Sitesi- Levent Kolej arası kanal yapımı tamamlandı.

Yayın Tarihi: 31/08/14 12:02
okuma süresi: 1 dak.
Ortaköy Armacon Sitesi- Levent Kolej arası kanal yapımı tamamlandı
A- A A+

LTB'den verilen bilgiye göre, "Ortaköy Armacon Sitesi- Levent Kolej Arası Kanal Yapımı İhalesi" Tarmac Asfalt Beton İnşaat Ltd tarafından yürütülen çalışmalarla tamamlandı. Türkiye Cumhuriyeti Yardım Heyeti tarafından finanse edilen kanal iki ayda tamamlandı

Kanal yapımı ile şiddetli yağan yağmurlar nedeniyle oluşan su baskınları ve kirli su birkintilerinin oluşturduğu kokuların giderilmesi hedeflendi.

Harmancı çalışmaları yerinde inceledi

LTB Başkanı Mehmet Harmancı tamamlanan çalışmaları yerinde inceleyerek kanal yapım süreci ve çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı. Harmancı kanalın tamamlanması ile birlikte bundan sonra kirli su birkintilerinin ve olası su baskınlarının yaşanmayacağı müjdesini verdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.