LEFKOŞA
okuma süresi: 1 dak.

Harmancı: "Amacımız sağlıklı ve yaşanabilir bir çevre yaratmak"

Harmancı: "Amacımız sağlıklı ve yaşanabilir bir çevre yaratmak"

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) "Taşkınköy-Sanayi 1.Etap Kanalizasyon Projesi" kazı çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. LTB Başkanı Mehmet Harmacı ilgili birimlerin yetkilileriyle birlikte Kemal Aksay Caddesi'nde gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi.

Yayın Tarihi: 04/09/14 10:46
okuma süresi: 1 dak.
Harmancı: "Amacımız sağlıklı ve yaşanabilir bir çevre yaratmak"
A- A A+

Çalışmalarla ilgili olarak açıklamada bulunan Harmancı, söz konusu proje ile

YDÜ ve sanayiden gelen atık suların zaman zaman Taşkınköy Bölgesi'nde oluşturduğu taşmaları engelleyerek daha sağlıklı bir çevre yaratılmasının amaçlandığını söyledi.

Harmancı, Taşkınköy bölgesinde oluşan altyapı sıkıntısının giderilmesi adına LTB'nin hayata geçirdiği Proje sayesinde YDÜ ve Sanayi Bölgesi'nden gelen kanalizasyon şebekesinin Taşkınköy bölgesinin kanalizasyon şebekesinden ayrılarak Taşkınköy Pompa İstasyonu'na yönlendirileceğini belirtti.

Türkiye Cumhuriyeti Yardım Heyeti'nin finansmanı ile gerçekleşecek proje 2 bin 715 metrelik bir mesafeyi kapsayacak. 17 Ocak 2014 yılında start alan proje çalışmalarının 1 Aralık 2014 tarihinde tamamlanması hedefleniyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.