LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

Harmancı: "Daha iyi bir Lefkoşa için işbirliğimiz sürecek"

Harmancı: "Daha iyi bir Lefkoşa için işbirliğimiz sürecek"

Kıbrıs Türk Mühendisler ve Mimar Odaları Birliği (K.T.M.M.O.B) Çevre Mühendisleri Odası , Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı'yı ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 06/09/14 11:29
okuma süresi: 2 dak.
Harmancı: "Daha iyi bir Lefkoşa için işbirliğimiz sürecek"
A- A A+

Çevre Mühendisleri Odası Başkanı Nilden Bektaş ile Oda Yönetim Kurulu ve Oda üyelerinin katılımıyla gerçekleşen ziyarette Lefkoşa'nın çevre sorunları ve çözüm önerileri tartışıldı. Verimli geçen toplantı sonucunda daha iyi bir Lefkoşa için işbirliği kararı alındı.

LTB Başkanı Mehmet Harmancı, diğer sivil toplum örgütleri dernek, kurum ve kuruluşlarla olduğu gibi Çevre Mühendisleri Odası ile de her türlü işbirliğine hazır olduklarını söyledi. Harmancı, Çevre Mühendisleri Odası ile birlikte istişare içinde çalışma kararı aldıklarını da belirtti.
Çevre Mühendisleri Odası Başkanı Nilden Bektaş ise yaptığı konuşmada, Başkan Harmancı'nın çok büyük çevre sorunu olan bir başkentin yönetimini devraldığını belirterek, üstlenilen bu görevin ne kadar zor bir görev olduğunun bilincinde olduklarını söyledi. Lefkoşa'da kronikleşmiş birçok çevre sorununun acil çözüm beklediğine vurgu yapan Bektaş, ancak söz konusu bu sorunların çözümü için gerekli olan maddi kaynak konusunda sıkıntı yaşandığının bilincinde olduklarını belirtti.İstikrarlı ve emin adımlarla atılacak plan ve projelerle hareket edilirse, sorunların çözümünün de kolay olacağını ve halktan da büyük destek görüleceğinin altını çizen Bektaş, Başkan Harmancı'ya görevinde başarılar diledi. Bektaş görüşmenin çok olumlu bir havada geçtiğini belirterek, LTB ile işbirliği içinde çalışmaya hazır olduklarını da sözlerine ekledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.