LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

Kanalizyon altyapısı için yeni ihaleler imzalandı

Kanalizyon altyapısı için yeni ihaleler imzalandı

Lefkoşa Türk Belediyesi şehrin altyapılarının tamamlanmasına yönelik çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Yayın Tarihi: 09/09/14 15:17
okuma süresi: 2 dak.
Kanalizyon altyapısı için yeni ihaleler imzalandı
A- A A+

LTB ile Kayas Constructıon Ltd. arasında bugün (9.9.2014) imzalanan iki ihaleyle Taşkınköy Sanayi ve Kızılay bölgelerinde kanalizasyon altyapı çalışmaları yapılacak. İhalelere LTB Başkanı Mehmet Harmancı ile Kayas Constructıon Ltd. Direktörü Cahit Kaya imza koydular

İlk olarak imzalanan "Taşkınköy Sanayi Yenileme II. Etap Kanalizasyon Projesi" kapsamında 180 takvim gününde toplam 1591 metre mesafede 500 mm'lik kanalizasyon borusu döşenecek. T.C.Lefkoşa Büyükelçiliği Yardım Heyeti Başkanlığı finansmanı ile kararı alınan ve 5 Eylül 2014 tarihli Belediye Meclisi'nin aldığı 131/2014 sayılı kararı ile hayata geçen proje çalışmaları imza tarihi olan 9 Eylül'den itibaren başlayacak.

İkinci olarak ise 270 haneyi merkezi kanalizasyona bağlayacak "Kızılay I.Etap Kanalizasyon Projesi" ihale mukavelesi imzalandı. 180 takvim gününde tamamlanacak proje kapsamında 200 mm.ve 300 mm'lik borulardan oluşan 1790 metre kanalizasyon borusu döşenecek. T.C.Lefkoşa Büyükelçiliği Yardım Heyeti Başkanlığı finansmanı ile kararı alınan ve 5 Eylül 2014 tarihli Belediye Meclisi'nin 131/2014 sayılı kararı ile hayata geçen proje çalışmaları 9 Eylül'den itibaren başlayacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.