LEFKOŞA
okuma süresi: 4 dak.

LTB Kıbrıs Rallisi için hazırlıklarını tamamladı

LTB Kıbrıs Rallisi için hazırlıklarını tamamladı

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) ekipleri Avrupa Ralli Şampiyonası'nın (ERC) 9'uncu ve Ortadoğu Ralli Şampiyonası'nın (MERC) 5'inci ayağı olan Kıbrıs Rallisi'nin ilk özel etabı olan Lefkoşa Şehir içi etabı ile ilgili çalışmalarını tamamladı.

Yayın Tarihi: 18/09/14 09:00
okuma süresi: 4 dak.
LTB Kıbrıs Rallisi için hazırlıklarını tamamladı
A- A A+

Bu amaçla LTB Zabıta ekipleri tarafından halka konu ile ilgili bilgilendirici yaklaşık 2 bin adet duyuru dağıtıldı. Zabıta ekipleri rallinin gerçekleşeceği gün sabah 08:00 ile 20:00 saatleri arasında ralli güzergahında 70 personelle görev başında olacak. Zabıta ekiplerinin yanı sıra Halk Sağlığı Şubesi'nden görevli hemşireler de bölgede hazır bulunacak.

18 Eylül 2014 Perşembe saat 23:00'den itibaren yollara güvenlik bariyerleri yerleştirileceğinden, yarışın gerçekleşeceği parkur ve civarı yollar trafiğe kapatılacak. 19 Eylül 2014 Cuma günü ise antreman sürüşlerinden dolayı sabah saat 08:00'den itibaren yollar yaya kullanımına da kapatılacak. Bölgede yaşayan vatandaşların kapalı olacak olan yolları göz önünde bulundurak, ulaşımlarını sağlayabilmeleri için araçlarını trafiğe kapalı bölgenin dışına park etmeleri gerekmekte olup Saat 20:00'den itibaren, bölgedeki kapalı tüm yollar, yaya ve araç trafiğine açılacak. Bunun yanı sıra 08:00 ile 22:00 saatleri arasında Ledra Palace sınır kapısı da geçişlere kapalı olacak.

Devlet Hastanesi'ne ait ambulans, itfaiye ekipleri ve bölgede yaşayan yaşlı vatandaşlar için LTB Yaşlılara Hizmet Birimi hemşireleri bölgede görev alacak.Yine herhangi bir acil durumda vatandaşlar 112 AMBULANS, 199 İTFAİYE, 155 POLİS, ALO 185, LTB Yaşlılara Hizmet Birimi görevlisi Hakan Altın (0533 864 0833) ve Organizasyon Sorumlusu Tigin Kişmir'e 0533 841 9500 no'lu telefondan ulaşabilir.

Kıbrıs Otomobil Derneği'nin çatısı altında ve Kuzey Kıbrıs Turing Otomobil Kurumu'nun işbirliği ile başlatılan organizasyonun tüm sorumluluğu ve ev sahipliğini ise Lefkoşa Türk Belediyesi ile Lefkoşa Rum Belediyesi üstlendi.

Avrupa'dan katılacak birçok önemli yarışcının yanı sıra ülkemizden de 16 yarışçının yarışacağı organizasyon 19 Eylül Cuma günü saat 17:00'da start alacak.Ancak onun öncesinde saat 11:00'da antreman sürüşleri başlayacak.

LTB tarafından Kıbrıs Rallisi hakkında, yapılan duyuru şu şekilde;

Değerli Lefkoşa halkı;

19 Eylül 2014 tarihinde gerçekleşecek olan 'Kıbrıs Rallisi Lefkoşa Şehir İçi Özel Etabı' güzergahı içerisinde kalan bölgelerin güvenliğinin sağlanabilmesi açısından polis zabıta ve ralli görevlilerinin yapacağı yönlendirmelere dikkat edilmesi tüm bölge sakinleri açısından trafiğin sağlıklı bir şekilde akmasını sağlayacaktır.

Duyarlılığınız için teşekkür ederiz.

NOT:

  • 18 Eylül 2014 Perşembe saat 23:00'den itibaren yollara güvenlik bariyerleri yerleştirilecek yollar trafiğe kapatılacaktır.

  • 19 Eylül 2014 Cuma saat 08:00'den gece 20:00 ye kadar yollar yaya ve trafik kullanımına kapatılacaktır.

  • 19 Eylül 2014 Cuma saat 08:00-22:00 arası Ledra Palace sınır kapısı geçişlere kapalı olacaktır.

Organizasyon boyunca kapalı olacak olan sokaklar şunlar:

Parkur İçinde Kalan Sokaklar: Memduh Asaf Sok, Osman Paşa Cad, Cemal Gürsel Cad, Cumhuriyet Meydanı, Tanzimat Sok, Salahattin Sonat Sok, Muzaffer Paşa Sok, II. Selim Cad, Server Somuncuoğlu Sok, Muzaffer Ersu Sok, Mufit Güleroğlu Sok, Serif Arzık Sok

Parkur Dışında Kalan Sokaklar: Gündüz Tezel Sok, Güner Türkmen Sok, Lale Mustafa Paşa Cad, 28 Kasım Sok, Cengizhan Sok, Hasane Ilgaz Sok, İsmet İnönü Meydanı, Vakıflar Sok, Zahra Sok, İsmail Beyoğlu Sok, Kubilay Altaylı Sok, İlhan Savut Sok.

Lefkoşa Türk Belediyesi-22 85221 / Alo 185

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.