LEFKOŞA
okuma süresi: 1 dak.

LTB'de 30 binek araç açık artırma ile satılacak

LTB'de 30 binek araç açık artırma ile satılacak

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) ihtiyaç fazlası olan binek araçların satışından elde edilecek gelirle acil ihtiyaç olan ağır iş araçları almayı hedefliyor.

Yayın Tarihi: 24/09/14 10:51
okuma süresi: 1 dak.
LTB'de 30 binek araç açık artırma ile satılacak
A- A A+

LTB'de Kira İhale Komisyonu'nda değerlendirilen binek iş araçlarının satışı hakkında alınan karar doğrulturunda 60 adet binek araçtan 30'unu açık artırma ile satışa sunuyor. Toplam araç maliyetlerinin aşağıya düşürülmesi de hedeflenen araç satışı 27 eylül 2014 Cumartesi günü saat 10:00'da LTB Binası park yerinde yapılacak.

Başkanın makam aracı da satışa sunuluyor

Satışa sunulacak araçlar arasında Belediye Başkanının makam aracı da bulunuyor. Satışa sunulacak araçların gümrük masrafları belediyeye ait olacak. Açık artırma sonucunda araçları satın alan kişilerin belediye veznesine 1000 sterlin veya karşılığı Türk Lirası kapora yatırması gerekiyor.
Satışa sunulacak araçlar şunlar:

1 adet BWV 730 D (Başkan Makam aracı)

4 adet Ford Focus

5 adet Citroen C3

15 adet Ford Fiesta

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.