LEFKOŞA
okuma süresi: 1 dak.

Lefkoşa Kent Gazetesi çıktı

Lefkoşa Kent Gazetesi çıktı

Lefkoşa Türk Belediyesi'nin (LTB) "Lefkoşa Kent Gazetesi" isimli aylık gazetesi bugün itibarı ile dağıtılmaya başlandı. Belediyenin yayın organı olarak daha demokratik, kapsayıcı ve tüm Lefkoşalılar'ı kucaklayan bir gazete hedefi ile hazırlanan kent gazetesi Lefkoşa Belediye sınırları dahilindeki süpermarketlerde ve LTB veznesinde ücretsiz olarak dağıtılacak.

Yayın Tarihi: 01/10/14 13:18
okuma süresi: 1 dak.
Lefkoşa Kent Gazetesi çıktı
A- A A+

Gerek muhtarlıklar ve sivil toplum örgütleri gerekse Lefkoşa şehrinde yaşayanların fikir ve görüşlerine açık olacak "Lefkoşa Kent Gazetesi" hem şehirdeki önemli gelişmeleri hem de belediyedeki icraatları Lefkoşa'da yaşayanlara aktarmayı hedefliyor. 24 sayfa olarak çıkan 1 Ekim 2014'deki ilk sayının içeriği LTB Basın Birimi tarafından,sayfa tasarımı Anahtar Ajans tarafından ve baskısı da Girne Grafik tarafından yapıldı.

Hedef tüm kesimleri kucaklayan bir gazete

İleriki sayılarda iş yaşamı, şehir hayatı ile sivil toplum örgütlerinden geniş haberler ve yazıların yer alacağı yeni sayfalarla sayısını arttırmayı hedefleyen Lefkoşa Kent Gazetesi başkentte yaşayan tüm kesimleri kucaklama amacıyla aylık yayınlarını sürdürecek. Gazetede bir de ingilizce sayfa bulunuyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.