LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

Karaatmaca: "Barınak yararına hep birlikte koşalım"

Karaatmaca: "Barınak yararına hep birlikte koşalım"

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca, tüm gönüllüleri "Lefkoşa Maratonu 2014"e katılmaya çağırdı.

Yayın Tarihi: 17/10/14 18:29
okuma süresi: 2 dak.
Karaatmaca: "Barınak yararına hep birlikte koşalım"
A- A A+

Lefkoşa Türk Belediyesi'nin Kuzey Kıbrıs Turkcell'in ana sponsorluğunda, KKTC Atletizm Federasyonu ile birlikte düzenlediği "Lefkoşa Maratonu 2014" için geri sayım başladı.

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca, tüm gönüllüleri bu anlamlı organizasyona davet ederek, "Hem sağlık yaşam için spor yapacak, hem de katkılarımızla Hayvan Barınağı yapımına, doğal hayata ve sevimli dostlarımıza destek vereceğiz. Bu önemli etkinlikte geliniz bir kez daha dayanışmamızı ve duyarlılığımızı gösterelim" dedi.

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca '533' numarayla maratonun 4 kilometreden oluşan 'Genel Halk Koşusu'nda yer almak için kaydını yaptırdı. Lefkoşa Belediye Başkanı Mehmet Harmancı'nın koşması beklenen maratonun 'Halk Koşusu' bölümüne, tüm gönüllüler katılabilecek.

Karaatmaca, pazar sabahı Lefkoşa Türk Belediyesi önünden başlayacak koşuya, maratonun öncesine kadar kayıt yapılabileceğini anımsatarak, "Sosyal sorumluluk projelerinde her zaman öncü olan kurumumuz, Lefkoşa Maratonu'na da destek vermekten hem heyecan hem de onur duyuyoruz. Güzel bir pazar gününde hep birlikte olmak umuduyla, bu anlamlı organizasyona vermek verenlere bir kez daha teşekkür ediyorum" diye konuştu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.