LEFKOŞA
okuma süresi: 3 dak.

Lefkoşa Araç Muayene Dairesi'nde, muayene çilesi

Lefkoşa Araç Muayene Dairesi’nde, muayene çilesi

Lefkoşa Araç Muayene Dairesi'nde dün uzun kuyruklar oluştu. Vatandaşlar aracını muayene ettirmek için saatlerce sırada bekledi.

Yayın Tarihi: 22/10/14 08:23
okuma süresi: 3 dak.
Lefkoşa Araç Muayene Dairesi’nde, muayene çilesi
A- A A+

Kıbrıs Postası Deniz Abidin
Fotoğraf: Eniz Orakcıoğlu

Kıbrıs Postası'na konuşan vatandaş "sıra çilesini" dile getirirken; Kayıttan düşen araçlar için çıkarılan affın yarın son bulacak olması, Araç Kayıt ve Ruhsatlandırma Dairesi'nde son bir haftadır sistemin çökmüş olması, Lefkoşa Araç Muayene Dairesi'nde vatandaşların uzun süre sırada beklemesine neden oldu.

Kayıttan düşen araçlar için çıkarılan affın yarın son bulacak olması, Araç Kayıt ve Ruhsatlandırma Dairesi'nde son bir haftadır sistemin çökmesiyle dün Lefkoşa Araç Muayene Dairesi'nde izdiham yaşanmasına neden oldu. Araçlarına muayene yaptıracak olan vatandaşlar daire önünde uzun kuyruklar oluşturdu ve saatlerce beklemek zorunda kaldı. Kıbrıs Postası'na konuşan vatandaşlar sabahın erken saatlerinden beri beklediklerini dile getirerek, işin yavaş ilerlemesinden yakındı.

Melih İşgüzar: "Son günü bekliyorlar"
"Bir saattir bekliyorum. Birkaç gün Araç Kayıt Dairesi'nde sistemin çökmüş olması burada da kalabalığa neden oldu. Kayıttan düşen araçlar için çıkarılan affın son günleri. Son günü bekleyenler de oldu…"

Ahmet Hüseyin: "Bizim sorumsuzluğumuz"
"Yaklaşık bir saattir kuyrukta bekliyorum. Bu aslında bizim sorumsuzluğumuz. Ruhsatları zamanında çıkartmadık. Son güne kaldık. İş çok yavaş ilerliyor..."

Çağakan Ulupınar: "Af süresi keşke biraz daha uzatılsaydı"
"Hükümetin kayıttan düşen araçlar için çıkarttığı af süresi keşke biraz daha uzatılsaydı. Biz kiralık araba işletiyoruz. Araç kayıtta da geçtiğimiz gün sistemin çökmüş olması bugün burada uzun sıra oluşturmamıza neden oldu…"

Cemil Özdemir: "Sabah altıdan beri bekliyorum"
"Sabahın altısından beri buradayım. Eksiklikler çıktı. Tamamladım, geri geldim. Affın son günleri olduğundan beklemek zorundayım. Bizler de hep son günü bekliyoruz…"

Mehmet Kasap: "Aftan yararlanmak istedik"
"Aftan yararlanmak istedik. Sabah sekizden beri sıradayım. Ben yurt dışındaydım, o nedenle son güne kaldım. Sıra çok yavaş ilerliyor. İnsanların da umursuzluğu var, hep son güne bıraktılar…"

Ayer Deldeniz: "Devlet süreyi kısa tuttu"
"Ben komisyoncuyum. Af yasasından yararlanmak istedik. Devlet süreyi kısa tuttu. Bir haftaya yakın araç kayıt dairesinde sistemin çökmüş olması da bu kalabalığa neden oldu…"

Mahmut Altınay: "Son güne kaldık"
"Araç kayıtta bilgisayarların arızası nedeniyle vatandaş işini yapamadı. Son güne kaldı. Şimdi de muayenede birikme oldu. Af için çıkan süre de kısa olunca kalabalığa neden oldu. İşimiz çok yavaş ilerliyor…"

Murat Demirazoğlu: "Millet mağdur oldu"
"Arkadaşımla geldim. Hükümet gelsin bu eziyeti görsün. Geçekten millet mağdur. İki saattir bekliyorum. Sıra çok yavaş ilerliyor. Vatandaş da son güne bıraktı…"

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.