LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

LTB Heyeti Belfast'da

LTB Heyeti Belfast’da

Forum For Cities in Transition'ın ( Geçiş Dönemimdeki Şehirler Formu) bu yıl 5.si düzenlenen yıllık toplantısı, 27-30 Ekim tarihleri arasında İrlanda, Belfast'da gerçekleşmektedir.

Yayın Tarihi: 28/10/14 13:14
okuma süresi: 2 dak.
LTB Heyeti Belfast’da
A- A A+

'Forum For Cities in Transition' bölünmüş şehirlerdeki yetkili kişileri bir araya getirerek deneyim ve bilgi paylaşımına olanak sağlayan ve bu şekilde şehirlerin daha iyi noktalara taşınmasını amaçlayan bir organizasyondur. Organizasyona Avrupa, Orta Doğu ve Afrika'dan 14 farklı ülkeden seçilmiş yerel yönetim temsilcileri, sivil toplum örgütleri, işdamları ve belediye yöneticilerini kapsayan yüzden fazla temsilci katılıyor.

İki Yıldan Sonra İlk Katılım

İki yıldır katılım gerçekleştirilmeyen foruma, bu yıl Lefkoşa Türk Belediyesi'ni temsilen Dış İlişkiler Komisyonu Meclis Üyesi Sn. Mine Atlı ve Dış İlişkiler Görevlisi Zehra Zekai katılmıştır. 1 Kasım 2014 Cumartesi günü adamıza dönecek olan Lefkoşa Türk Belediyesi heyetini temsilen Belfast'da bulunan Meclis Üyesi Sn Mine Atlı şehrimiz hakkında bilgi verme imkanı bulurken, diğer şehirlerden gelen temsilcilerle de temaslar kurma imkanı elde etti. Bu bağlamda, Belfast Belediyesi As Başkanı Sn. Maire Hendron ile de görüştü.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.