LEFKOŞA
okuma süresi: 3 dak.

Harmancı'dan 'Sosyal Belediyecilik' vurgusu

Harmancı’dan ‘Sosyal Belediyecilik’ vurgusu

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı dün (06.11.2014) Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı ile Kanser Hastalarına Yardım Derneği'ni ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 07/11/14 12:07
okuma süresi: 3 dak.
Harmancı’dan ‘Sosyal Belediyecilik’ vurgusu
A- A A+

Kanser Hastalarına Yardım Derneği Başkanı Raziye Kocaismail ile Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı Başkanı Nüket Gündüz'den çalışmaları ve kuruluşları hakkında detaylı bilgi alan LTB Başkanı Mehmet Harmancı, ayrıca kurum yöneticileri, kanser hastaları ve yakınlarıyla da sohbet ederek sorunlarını dinledi.

Harmancı: İşbirliğini geliştirici adımlar atacağız

LTB Başkanı Mehmet Harmancı ziyaretlerde yaptığı konuşmalarda, kanserin herşeyden önce ülkenin çok önemli bir sorunu olduğunu ve bu soruna imkanları elverdiğince iki kuruluşunda çözüm yolları arayarak hastalara yardımcı olduğuna dikkat çekti.

Harmancı, yerel yönetimlerin de sosyal belediyeciliği geliştirmek ve ihtiyaçlı bireylere katkı sağlayabilmek adına üzerine düşen görevleri yapmakla mükellef olduğunu belirterek ilerleyen zamanlarda var olan işbirliğini geliştirici adımlar atacaklarını söyledi.

"LTB uzun süredir içine kapalı kaldı"

Harmancı her iki kuruluşunda bu anlamlı yolculuğunda LTB olarak imkanlar elverdiğince yanlarında olacaklarını kaydetti.

LTB'nin çok uzun zamandır kendi içine kapandığını söyleyen Harmancı LTB'nin kendi iç meseleleri ile boğuşan ama yavaş yavaş yüzünü başka taraflara da çevirerek başka hayatlara da entegre olmak zorunda olan bir kurum olduğunu dile getirdi

Harmancı ayrıca işbirliği ile yapılacak olan çalışmalarla insanların dikkatinin daha falza çekileceğine ve duyarlılığın artırılması yönünde büyük katkı olacağını vurguladı.

Gündüz: Ziyaret bizim için çok anlamlı

Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı Başkanı Nüket Gündüz Lösemili Çocuklar Haftası olması sebebiyle LTB Başkanı Mehmet Harmancı'nın ziyaretinin kendileri için daha da anlamlı olduğunu kaydetti. Gençlerle birlikte böyle bir buluşma olmasından dolayı da mutlu olduklarını dile getiren Gündüz, daha sonra Harmancı'ya vakıfın çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi.

Kocaismail: 7 bin 185 kanser hastasına hizmet veriyoruz

Kanser Hastalarına Yardım Derneği Başkanı Raziye Kocaismail ise LTB Başkanı Mehmet Harmancı'nın ziyaretinden duyduğu menuniyeti dile getirerek, dernekleri ve çalışmaları hakkında Harmancı'yı bigilendirdi. Hastalara dernek olarak maddi manevi destek vermeye çalıştıklarını söyleyen Raziye Kocaismail, 7 bin 185 kanser hastasına hizmet veren bir dernek olduklarını, bu giderlerin altından kalkabilmek adına sürekli etkinlik yaptıklarını belirtti. Kocaismail, Umut Eğitim ve Kültür Evi hakında da Harmancı'ya bilgi verdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.