LEFKOŞA
okuma süresi: 1 dak.

LTB ön ödemeli su sayacı alıyor

LTB ön ödemeli su sayacı alıyor

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) ile Enta Limited Şirketi arasında 14 Kasım Cuma günü Ön Ödemeli Su Sayacı alımı ile ilgili sözleşme imzalandı.

Yayın Tarihi: 16/11/14 13:40
okuma süresi: 1 dak.
LTB ön ödemeli su sayacı alıyor
A- A A+

LTB Başkanı Mehmet Harmancı ile Enta Limited Şirketi Direktörü Engin Naşit arasında imzalanan sözleşme uyarınca LTB Ön Ödemeli Su Sayacı alacak.

LTB meclisi bir süre önce gerçekleştirdiği toplantı sonucunda kullanımda sağladığı kolaylık nedeni ile ön ödemeli sayaç alınması yönünde karar almıştı.

LTB Mehmet Harmancı, Ön Ödemeli Su Sayaç sistemi ile kiracıların kullanımında olan yerlerde bakiye borç sorununun ortadan kalktığını söyledi. Harmancı, uygulamanın peşin ödemeyle yapıldığı için faiz derdine de son verileceğini sözlerine ekledi.
Binalarda kullanılabilen ön ödemeli sayaçlardaki kredili sistemden dolayı vatandaşlar suyu peşin ödeyerek satın alabiliyor. Böylece ne kadar su harcandığı önceden bilerek bütçe ayarlaması da yapılabiliyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.