LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

Harmancı: "Eğitime destek belediyelerin görevidir"

Harmancı: "Eğitime destek belediyelerin görevidir"

Lefkoşa genelindeki 23 okulda gerçekleştirilecek haşareyle mücadele eğitiminin ilkine katılan LTB Başkanı Harmancı, önemli mesajlar verdi

Yayın Tarihi: 20/11/14 08:41
okuma süresi: 2 dak.
Harmancı: "Eğitime destek belediyelerin görevidir"
A- A A+

"Eğitime destek belediyelerin görevidir"

Lefkoşa Türk Belediyesi'nin (LTB) geçtiğimiz yıl başlattığı okullara yönelik haşareyle mücadele eğitimi, bu yıl da 16'sı ilkokul, 7 ise ortaokul olmak üzere 23 okulda gerçekleştirilecek. LTB Çevre ve İlaçlama Şubesi Amiri Veteriner Hekim Erkut Özgöray'ın sunumu ile gerçekleştirilen ilk eğitim Şht. Tuncer İlkokulu'nda verildi.

LTB Başkanı Mehmet Harmancı da mezun olduğu okul olan Şht. Tuncer İlkokulu'na giderek ilk eğitimi takip etti. Harmancı ayrıca okul müdürü Güven Varoğlu ve diğer öğretmenlerle görüşerek sıkıntıları dinledi.

Öğrencilere çeşitli öğütlerde bulundu

Seminerin başında çocuklara özel bir konuşma yapan LTB Başkanı Mehmet Harmancı, haşare ile mücadele edilmesi konusunda verilecek eğitimi dikkatle takip etmelerini öğütledi.

Eğitime destek vermenin belediyelerin görevi olduğunu da söyleyen Harmancı, kendilerinin bu konuda gereken adımları atmayı sürdüreceklerini söyledi.

Harmancı, tüm çocuklardan derslerine iyi çalışmalarını, öğretmenlerini iyi dinlemelerini ve okullarından mezun olarak hem ailelerini mutlu etmelerini, hem de ülkeye yararlı kişiler olmalarını istedi.

Özgöray, haşare ile nasıl mücadele edileceğini anlattı

Harmancı'nın konuşmasının ardından eğitime geçildi. Haşare ile mücadele konusunda Veteriner Hekim Erkut Özgöray çocuklara anlaşılır ve basit anlatımlı bir sunumda bulundu, dikkat edilmesi gerekenler konusunda öğrencileri bilgilendirdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.