LEFKOŞA
okuma süresi: 1 dak.

LTB, Bandabulya'daki iki adet boş dükkanı kiralıyor

LTB, Bandabulya’daki iki adet boş dükkanı kiralıyor

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Bandabulya'da kendisine ait bulunan iki adet boş dükkanın kiralanması için başvuru kabul ediyor. Bandabulya'da No: 49 ve No :54'de bulunan iki adet dükkanın kiralanması ile ilgili karar üreten Kira İhale Komisyonu 2 Aralık Salı gününe kadar ihale başvuru süresi tesbit etti.

Yayın Tarihi: 27/11/14 09:03
okuma süresi: 1 dak.
LTB, Bandabulya’daki iki adet boş dükkanı kiralıyor
A- A A+

İhaleye katılacak olanlar konu ile ilgili detaylı bilgi ve başvuru formunu Belediye Sarayı 3. kat, İşletmeler Şubesi'den veya http://www.lefkosabelediyesi.org/tr/ adresinden temin edilebilir. Kira İhale Komisyonu'nun, herhangi bir başvuruyu kabul etmek mecburiyetinde olmadığı dükkanların başvuru formları ise en geç 02.12.2014 Salı günü mesai bitimine kadar İşletmeler Şubesi 'ne teslim edilmesi gerekiyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.