LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

Anlamlı konsere yoğun katılım

Anlamlı konsere yoğun katılım

LTB Halk Müziği Korosu Lefkoşa Özel Eğitim Merkezi yararına bir konser gerçekleştirdi.

Yayın Tarihi: 04/12/14 11:51
okuma süresi: 2 dak.
Anlamlı konsere yoğun katılım
A- A A+

Lefkoşa Belediye Orkestrası Halk Müziği Korosu, Dünya Engelliler Haftası nedeni ile dün akşam Lefkoşa Özel Eğitim Merkezi yararına bir konser gerçekleştirdi.

Atatürk Kültür Merkezi'nde yoğun bir katılımla gerçekleştirilen konserin şefliğini Hasibe Aksaç yaparken, Bekir Kultaş da konuk solist olarak konsere katkı koydu.

Birbirinden güzel türkülerin seslendirildiği Halk Müziği Korosu konserini LTB Asbaşkanı Akın Aktunç'un yanı sıra Lefkoşa Özel Eğitim Merkezi Müdürü Seçil Yıldırım, LTB Meclis Üyesi Sonuç Koyuncu da izledi.

HASDER'in halk dansları gösterileri ile renk kattığı ettinliğin tüm geliri Lefkoşa Özel Eğitim Merkezi'ne bağışlanacak.

Aktunç: Engellemeyen bir şehir yaratmak için çalışmalarımız sürecek

LTB Asbaşkanı Akın Aktunç, LTB olarak özel gereksinimli bireylere büyük önem verdiklerini belirterek, yeni yönetimin, göreve gelmesinin ardından ilk iş olarak Engellemeyen Şehirler Komisyonu'nu kurduğunu söyledi. LTB Başkanı Mehmet Harmancı ve LTB meclis üyeleri ile birlikte engellemeyen bir şehir yaratmak için büyük uğraş verdiklerini kaydeden Aktunç, bu yöndeki çalışmaların süreceğini söyledi.

Yıldırım: LTB'ye teşekkür ederiz

Lefkoşa Özel Eğitim Müdürü Seçil Yıldırım ise yaptığı konuşmada, konserin gerçekleşmesinde katkı sağlayan LTB yetkililerine teşekkür etti.Özel gereksinimli bireylerin toplum tarafından dışlandığının altını çizen Yıldırım, mimari engellerin yarattığı problemlerin varlığından sıkıntı duyduklarını önemle vurguladı.Yıldırım ayrıca sorunlarının çözümü için yetkililere çağrıda bulundu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.