LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

LTB artık yeni lastiklerle işe çıkacak

LTB artık yeni lastiklerle işe çıkacak

Lefkoşa Türk Belediyesi(LTB) yoğun kullanımdan dolayı yıpranan ağır araçların lastiklerini değiştiriyor.

Yayın Tarihi: 16/12/14 11:17
okuma süresi: 2 dak.
LTB artık yeni lastiklerle işe çıkacak
A- A A+

LTB ile Rapa Limited arasında bugün(16 Aralık Salı) imzalanan "Muhtelif Ebatlı İç ve Dış Araç Lastiği Alımı" İhalesi ile belediyeye ait çoğunluğu ağır araçlardan oluşan araç filosunun lastikleri yenileri ile değişiyor. 27 Kasım 2014 tarihinde alınan 189/2014 sayılı Kira İhale Komisyonu kararı ve 27 Kasım 2014 tarihinde alınan 204/2014 sayılı Belediye Meclisi kararı uyarınca imzalanan kira sözleşmesi ile araçlara toplam 202 adet yeni lastik takılacak. Bugün imzalanan mukaveleye LTB adına Başkan Mehmet Harmancı ve Rapa Limited adına Halit A.Raşit imza koydu.

Harmancı: "Kendi kaynaklarımızla ihale yaptık ve 7 yıl sonra araç lastiklerini yeniledik"
LTB Başkanı Mehmet Harmancı
imza töreni sonrasında belediye araçlarının lastiklerinin çok fazla yıprandığını söyleyerek bu ihalenin aciliyetine ve önemine vurgu yaptı. 7 yıl aradan sonra belediye araçlarının lastiklerinin değiştmesi için imkan yarattıklarını ifade eden Harmancı kendi döneminde ilk kez belediyenin kendi kaynaklarından bir ihaleye imza attığını vurguladı. Araba satışından elde edilen gelirle şu andaki özellikle ağır vasıtaların lastik ihtiyacını karşılayacaklarını belirten Harmancı Makine Mühendisleri Odası'nın hazırladığı rapor dikkate alınarak ihaleyisonuçlandırdıklarını kaydetti. Şeffaf bir ihale süreci geçirdiklerini anımsatan Harmancı oldukça açık ve hassas bir çalışma yürüttükleri için tüm Kira İhale Komisyonu üyelerine de teşekkür etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.