LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

Yaşlılar Güney Lefkoşa'da keyifli saatler geçirdi

Yaşlılar Güney Lefkoşa’da keyifli saatler geçirdi

Lefkoşa Türk Belediyesi(LTB) ile Lefkoşa Rum Belediyesi arasında son yıllarda ikili ilişkilerde önemli bir artış yaşanıyor.

Yayın Tarihi: 20/12/14 13:05
okuma süresi: 2 dak.
Yaşlılar Güney Lefkoşa’da keyifli saatler geçirdi
A- A A+

Özellikle Lefkoşa Master Planı(NMP) çerçevesindeki ortak çalışmalar yanısıra çeşitli sosyal ve kültürel etkinlikler de düzenleyen her iki belediye bu kez de LTB'ye bağlı olan Yaşlılara Avrupalı Hizmet Projesi'ne kayıtlı olan 21 yaşlı üyenin geçtiğimiz hafta Lefkoşa Rum Belediyesi'ne ait olan Çok Amaçlı Vakıf Binası'nı ve Leventis Müzesi'ni ziyaretine önayak oldu.

Kıbrıslı Türk ve Rum yaşlılar birlikte yemek yedi,şarkılar söyledi

Kura sonucu belirlenen 21 yaşlı üye önce belediye aracı ile Güney Lefkoşa'ya geçerek Surlariçi'nde bulunan Leventis Müzesi'ni ziyaret etti. Müze görevlisinin eşliğinde müzeyi gezen yaşlılara görevli tarafından bilgiler verildi. Müze sonrasında Vakıf binasına gidilerek orada bulunan Kıbrıslı Rum yaşlılarla birlikte yemek yenildi. Kıbrıslı Türk ve Rum yaşlıların buluştuğu yemeğe Lefkoşa Rum Belediyesi As başkanı Eleni Loukaidou ve diğer meclis üyeleri de katıldı. Eski günleri yâd eden yaşlılar birlikte şarkı söyleyip eğlenceli vakit geçirdiler.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.