LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

Lefkoşa pazarında sorun bir değil

Lefkoşa pazarında sorun bir değil

Lefkoşa Otobüs Terminali'ne kurulan Pazar yerine uğrayan vatandaş park sıkıntısı, çekerken, bilinçsizce park edilen araçlar büyük kaosa neden olmaya devam ediyor… <p> </p>

Yayın Tarihi: 19/01/15 08:05
okuma süresi: 2 dak.
Lefkoşa pazarında sorun bir değil
A- A A+

Pazara uğrayan ve park sorunu yaşayan vatandaşın, şikâyet ettiği diğer bir sorun ise biriken çöpler… Terminalin arka tarafında etrafa saçılan çöplerin insan sağlığını tehdit ettiğini belirten vatandaş, ilgili makamların sorunlara duyarlılık göstermelerini istedi.

Eniz ORAKCIOĞLU

Lefkoşa Otobüs Terminali arkasında bulunan boş alan Pazar günleri Pazar yerinin terminale kurulmasıyla park yeri olarak kullanılıyor. Yanlış parklar otobüslerin terminalden çıkmasını engellerken, denetimin olmaması sürücülere zor anlar yaşatıyor. Pazar yerinin hemen arkasında bulunan boş alanda aynı zamanda çöpten de geçilmiyor. Biriken ve etrafa saçılan çöpler hem kötü görüntüye neden oluyor hem de insan sağlığını tehdit ediyor.

Park sorunu

Lefkoşa otobüs terminalindeki park yeri sorunu vatandaşın olur olmaz yerlere araç park etmesine neden oluyor. Bilinçsizce park edilen araçlar hem trafiği engelliyor, hem de zaman zaman vatandaş arasında tartışmalara yol açıyor. Bu durumdan şikâyetçi olan otobüs şoförleri de terminalden çıkmaktan zorlandıklarını belirtiyor.

Çöpler sağlığı tehdit ediyor

Biriken çöpler ise pazara uğrayan vatandaşın sağlığını tehdit ediyor. Pazar esnafına ait olmayan ve önceden birikmiş, etrafa saçılmış çöpler, meyve ve sebze satılan pazarın hemen yanı başında kötü ve tedirgin edici bir görüntü oluşturuyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.