LEFKOŞA
okuma süresi: 1 dak.

LTB'de büyük bir eksiklik giderildi

LTB'de büyük bir eksiklik giderildi

Uzun bir süreden beridir özellikle temizlik hizmeti veren araçların yıpranmış olması ve devamlı arızalanması ile sekteye uğrayan çalışmaları göz önünde bulunduran LTB yönetimi, önemli bir yatırıma imza attı.

Yayın Tarihi: 21/01/15 09:16
okuma süresi: 1 dak.
LTB'de büyük bir eksiklik giderildi
A- A A+

Yapılan titiz ve detaylı araştırmanın ardından az kullanılmış ve uygun fiyatlı 5 ağır araç, yapılan devir teslim ile LTB'nin araç filosuna katıldı. 3 adet çöp kamyonu ve 2 adet çekirge aracının alınması ile temizlik hizmetlerinde daha etkin ve hızlı hizmet verilmesi öngörülüyor.

Devir teslim yapıldı

Temizlik Şubesi'nde kullanılacak araçların devir teslimine LTB Başkanı Mehmet Harmancı'nın yanısıra Kira İhale Komisyonu'nda görev yapan meclis üyeleri Murat Kanatlı, Ahmet Akbil, Tolga Ahmet Raşit ve Özmen Birinci'nin yanı sıra ve Trucks Trading Direktörü Serkan Benzinci de hazır bulundu.

LTB'de teslimle ilgili atılan imzaların ardından Harmancı ve meclis üyeleri araçları inceledi ve Temizlik Şubesi yetkilileri ile konuyla ilgili görüşme gerçekleştirdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.