LEFKOŞA
okuma süresi: 1 dak.

Trafik zabıtalarına etkin iletişim eğitimi

Trafik zabıtalarına etkin iletişim eğitimi

Lefkoşa Türk Belediyesi, hizmet içi eğitimlerine farklı konularda devam ediyor...

Yayın Tarihi: 29/01/15 11:25
okuma süresi: 1 dak.
Trafik zabıtalarına etkin iletişim eğitimi
A- A A+

Lefkoşa genelinde hizmet veren ve zaman zaman vatandaşlar ile bire bir iletişim kurmak durumunda kalan Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) trafik zabıtalarına etkin iletişim konusunda hizmet içi eğitim veriliyor. LTB İdari Hizmetler Şubesi'nin organize ettiği hizmet içi eğitimde LTB Trafik Zabıta Şubesi'nde görevli trafik zabıtaları vatandaş ile kurulacak iletişimin nasıl olacağı konusunda bilinçlendirildi.

Abatay'dan yol gösterici bilgiler

"Temel İletişim Becerileri" ismiyle verilen eğitimi Uzman Psikolojik Danışman Yardımcı Doç Dr. Güley Abatay verdi. Abatay, temel iletişimin nasıl olması gerektiğini çeşitli örnekler vererek aktarırken, birebir iletişimde dikkat edilmesi gereken konularda da trafikte görevli zabıraları bilgilendirdi. Temel iletişim becerileri ile ilgili eğitim yarın da İletişim ve Eğitim Uzmanı Ahmet Güneyli'nin sunumu ile tamamlanacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.