LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

En güzel anılar LTB'de anlatıldı

En güzel anılar LTB'de anlatıldı

Yaşlılara Hizmet Birimi'ne üye yaşlılar Lefkoşa Türk Belediyesi'nde yemekte bir araya geldi

Yayın Tarihi: 30/01/15 12:00
okuma süresi: 2 dak.
En güzel anılar LTB'de anlatıldı
A- A A+

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Yaşlılara Hizmet Birimi çekilen kura ile belirlenen üyelerine Lefkoşa Başkent Lions Kulübü girişimleri ile LTB kafeteryasında yemek verildi.

LTB, Lefkoşa Başkent Lions Kulübü, Metropol Süpermarket, EVSU ve Musa Ayranları katkıları ile gerçekleşen yemekte, LTB Başkanı Mehmet Harmancı da katılarak üyelerle sohbet ederek düşüncelerini dinledi.

LTB Başkanı Mehmet Harmancı ayrıca Lefkoşa Başkent Lions Kulübü Başkanı Sultan Ünsal'a yaptıkları katkılardan dolayı plaket takdim etti.

Yaşlılara Hizmet Birimi üyesi yaşlılar yemekte, canlı müzik ve ilizyon gösterileri eşliğinde keyifli zaman geçirdiler.

Harmancı: Önemli olan sohbet ve sosyalleşme

Burada kısa bir Mehmet Harmancı yemeğin bahane olduğunu önemli olanın sohbet, sosyalleşme ve herkesin birbirini daha iyi tanıması olduğunu belirtti. Harmancı, sivil toplum örgütleri ile beraber hizmet skalasını genişleterek, böyle anlamlı organizasyonlarda daha fazla buluşmayı istediğini kaydetti. Yaşlıların kendisine güç verdiğini ve onların deneyimlerinin kendisine ışık olduğunu ve bunlardan faydalandığını dile getiren Harmancı, onlardan aldığı mirası daha ileriye taşımayı hedeflediğini sözlerine ekledi.

Ünsal: Lefkoşalılar çok yardımseverdir

Lefkoşa Başkent Lions Kulübü Başkanı Sultan Ünsal ise LTB ve sponsorlara katkılarından dolayı teşekkür etti. Lefkoşalıların çok yardımsever olduğunu belirten Ünsal, Lefkoşalı yardımseverler ile birlikte bu tür organizasyonları sık sık yapmayı hedeflediklerini kaydetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.