LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

Dereboyu'nda yeni uygulama 23 Şubat'ta devrede

Dereboyu'nda yeni uygulama 23 Şubat'ta devrede

LTB'nin Mehmet Akif Caddesi'ndeki trafiği rahatlatma çabaları sürüyor

Yayın Tarihi: 17/02/15 14:36
okuma süresi: 2 dak.
Dereboyu'nda yeni uygulama 23 Şubat'ta devrede
A- A A+

Lefkoşa'nın en işlek caddesi olarak kabul edilen Mehmet Akif Caddesi'nde (Dereboyu) günün belli saatlerinde yaşanan yoğun trafiği azaltabilmek adına yeni bir uygulama hayata geçiriliyor. LTB Yol ve Trafik Komisyonu'nda değerlendirilen ve Belediye Meclisi'nde kararı alınan yeni uygulamada, tali yollardan ana caddeye katılımın azaltılmasına yönelik olarak belirli noktalara trafik işaretleri yerleştiriliyor.

2 noktadan sağa dönüş olmayacak

Buna göre Gloria Jeans Coffee olarak bilinen işletmenin sağı ve solunda yer alan iki tali yoldan (Uluğbey Sokak ve Yıldırım Beyazit Sokak) 23 Şubat itibarı ile sağa geçiş olmayacak. Bu uygulamanın hayata geçirilmesi adına dün ilgili bölgeye levha yerleştirilmesi yapılırken, sağa dönüşü engelleyecek yol ayırıcı bariyerler de kısa süre içerisinde yerleştirilecek. Önümüzdeki günler içerisinde kasislerin de konulması ile bölgedeki trafik sıkıntısının bir nebze olsun azaltılması hedefleniyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.