LEFKOŞA
okuma süresi: 1 dak.

LTB'den kaçak büfelere taviz yok

LTB'den kaçak büfelere taviz yok

LTB Zabıta Şubesi, kaçak ve izinsiz bir büfenin yıkımını daha gerçekleştirdi

Yayın Tarihi: 18/02/15 12:29
okuma süresi: 1 dak.
LTB'den kaçak büfelere taviz yok
A- A A+

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Zabıta Şubesi ekipleri, kaçak ve izinsiz olması nedeniyle Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi karşısında bulunan bir büfenın yıkımını gerçekleştirdi.

Zabıta Şubesi tarafından yapılan açıklamada kaçak olarak konuşlandırılan ve uzun süreden beridir faaliyette olmayan büfeye müdahale edildiği belirtildi.

Bir kez daha uyarıda bulunuldu

Büfe sahibine defalarca uyarıda bulunulduğu ve süre tanındığı belirtilen açıklamada, kamuya ait alanlarda izin alınmadan hiçbir işyerinin açılmaması gerektiği konusunda vatandaşlara uyarıda bulunuldu. Açıklamada ayrıca, mağduriyet yaşanmaması için belediyeden gerekli izinlerin alınması gerektiği bir kez daha vurgulanarak, kaçak yapılara mücadenin belli bir plan ve program dahilinde devam edileceği kaydedildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.