LEFKOŞA
okuma süresi: 1 dak.

Bazı tali yollarda yarından itibaren sağa çıkışlar ve ana caddeden sağa dönüşler kapalı olacak

Dereboyu trafiğine yeni düzenleme

Lefkoşa'da, Dereboyu olarak da bilinen Mehmet Akif Caddesi'nde trafiği rahatlatmak amacıyla alınan yeni düzenleme kararları yarından itibaren uygulamaya giriyor.

Yayın Tarihi: 22/02/15 13:27
okuma süresi: 1 dak.
Dereboyu trafiğine yeni düzenleme
A- A A+

LTB Meclisi'nde alınan karar çerçevesinde hayata geçirilen yeni uygulama ile Dereboyunda bazı tali yollardan sağa çıkışlar kapalı olacak. Aynı çerçevede ana cadde üzerinden söz konusu tali yollara sağa dönüşler de kapalı olacak.

LTB Yol ve Trafik Komisyonu'nda değerlendirilen ve Belediye Meclisi'nde kararı alınan tedbire göre, "Gloria Jeans Coffe" isimli iş yerinin sağ ve sol taraflarında bulunan Uluğbey Sokak ile Yıldırım Beyazit Sokak'tan Dereboyu'na doğru sağa çıkış yasak olacak. Dereboyu'ndan Metehan Kavşağı'na gidiş yönünde de söz konusu iki tali yola sağa dönüşler kapalı olacak.

LTB, söz konusu çıkışlara levhaların yerleştirildiğini, sağa dönüşü engelleyecek yol ayırıcı bariyerlerin de kısa süre içerisinde yerleştirileceğini ayrıca söz konusu yola kasislerin de konulacağını kaydetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.