LEFKOŞA
okuma süresi: 4 dak.

Harmancı: "Kaymaklı'ya gereken önemi vereceğiz"

Harmancı: "Kaymaklı'ya gereken önemi vereceğiz"

LTB Başkanı Mehmet Harmacı "Bölge Bölge Lefkoşa" ziyaretleri kapsamında dün akşam Küçük Kaymaklı'da bölge sakinleri ile buluştu

Yayın Tarihi: 24/02/15 15:27
okuma süresi: 4 dak.
Harmancı: "Kaymaklı'ya gereken önemi vereceğiz"
A- A A+

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı, Küçük Kaymaklı Bölgesi'nin Lefkoşa'nın en önemli bölgelerinden bir tanesi olduğunu ve belediye olarak bölgeye gereken değeri vermeye çalıştıklarını söyledi. Bölge ile ilgili birçok önemli projeleri olduğunun altını çizen Harmancı öncelikle Feride Yemenicioğlu Parkı'nı yeniden hayata geçirmeyi amaçladıklarını söyledi.

LTB Başkanı Mehmet Harmancı, Bölge Bölge Lefkoşa ziyaretleri kapsamında dün akşam Küçük Kaymaklı'da bölge sakinleri ile buluştu.Başkan Harmancı toplantıda soruları cevaplayarak, belediyenin çalışmaları ve Küçük Kaymaklı Bölgesi ile ilgili belediyenin plan ve projeleri hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

Drenaj hattı güçlendirilecek, kanalizasyon çalışması gerçekleştirilecek

LTB Başkanı Harmancı, Şehit Doğan Ahmet Bölgesi'nde drenaj hattına yönelik bir çalışma gerçekleştireceklerini ve söz konusu hattın güçlendirilmesi gerektiğini belirtti. Kanalizasyon problemi yaşayan bazı noktaların olduğuna da vurgu yapan Harmancı, bu konuda aksaklarının giderilmesi için çalışıldığını söyledi. Kahramanlar Caddesi ve Göçmen Evlerinin asfalt sorunun bir süre önce çözüldüğünün altını çizen Harmancı, bölge ile ilgili çalışmalarının süreceğini belirtti. Harmancı bölge nüfusunun birçok belediyenin nufusundan daha fazla olduğunu da önemle vurguladı.

"Müteahhitler Birliği'nin boykotunu kaldırmasının ardından asfalt ihalesine çıkacağız"

Yeni bir reklam tüzüğü hazırladıklarını da kaydeden Başkan Harmancı, söz konusu tüzüğün hayata geçirilmesi ile birlikte reklam panoları ile ilgili sıkıntıları ortadan kaldırmayı planladıklarını söyledi. 32 adet park metre alımı için gelecek ay ihaleye çıkılacağına da vurgu yapan Harmancı, hizmette devamlılığı sağlamak için çalıştıklarını belirtti. "Lefkoşa'ya o eski kaoslu günleri hatırlatmak istemiyoruz. İş makinelerimizi güçlendirip halkımıza daha iyi hizmet sunmaya çalışıyoruz" diyen Harmancı göreve geldiği günden bugüne kadar geçen 7 buçuk aylık süreçte LTB tarafından satın alınan hiçbir araç, malzeme ve üründen dolayı borcu bulunmadığını söyledi. LTB tarafından 5 iş aracı alındığını ve bu araçlarının parasının ödendiğinin altını çizen Harmancı, LTB'nin geçmişten kalan borçlarının ise ödenmeye çalışıldığını belirtti. Lefkoşa'nın en büyük ihtiyacının asfalt olduğunu kaydeden Harmancı, bu yöndeki çalışmaların sürdüğünü ve Müteahhitler Birliği'nin boykotunu kaldırmasının ardından asfalt ihalesine çıkılacağını söyledi.
Küçük Kaymaklı Spor Kulübü'nde gerçekleştirilen "Bölge Bölge Lefkoşa" toplantısında LTB Başkanı Mehmet Harmancı
'nın yanı sıra, As Başkan Akın Aktunç, Meclis üyesi Alev Denizgil, Su İşleri Şube Amiri Fikri Özgüvenli, Kanalizasyon Şube Amiri Faik Özkaynak, Halk Sağlığı Şube Amiri Levent Özverel, LTB Şube Amiri Birtan Aktolga ile Küçük Kaymaklı Muhtarı Veysel Toksoy da hazır bulundu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.