LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

Muhtarlar Koordinasyon Merkezi çalışmalarını sürdürüyor

Muhtarlar Koordinasyon Merkezi çalışmalarını sürdürüyor

Başkent Lefkoşa'daki muhtarlıklarla iletişimi güçlendirmek ve mahallelerdeki sıkıntıların çözümünü sağlayabilmek adına Lefkoşa Türk Belediyesi bünyesinde oluşturulan Muhtarlar Koordinasyon Merkezi, çalışmalarını tüm bölgelerde sürdürüyor.

Yayın Tarihi: 14/03/15 14:09
okuma süresi: 2 dak.
Muhtarlar Koordinasyon Merkezi çalışmalarını sürdürüyor
A- A A+

Yerinde tespit, anında çözüm

Koordinasyon Merkezi devrede

LTB'den verilen bilgiye göre, Şube Amiri Birtan Aktolga'ya bağlı ekiplerce tüm muhtarlıklarla yürütülen işbirlikleri kapsamında yerinde tespit için gerçekleştirilen ziyaretlerde bugünkü adresler Yenicami ve Ayyıldız mahalleleri oldu. Ziyaretlerde belirtilen bazı şikayetler anında çözüme kavuşturulurken, yapısal bazı sıkıntıların çözümü için LTB'nin ilgili şubeleri harekete geçirildi. Devlet kurumları ile işbirliği gerektiren bir takım problemlerin çözümü için ise gerekli yazışmalar başlatıldı.

LTB Başkanı Mehmet Harmancı'nın da bizzat katılımı ile yapılan ziyaretlerde öncelikle muhtarlık binalarına gidildi, daha sonra bölgedeki sorunlar incelendi ve mahalle sakinlerinin düşünceleri alındı.

Hamitoğlu ve Talik ile görüşüldü

Yenicami Mahallesi Muhtarı Ayşen Hamitoğlu ile yapılan görüşmede bölge insanının özellikle odun sobalarının çıkardığı dumandan duyduğu rahatsızlık gündeme getirilirken, bazı araç park ve çöp sorunları dillendirildi.

Ayyıldız Mahallesi'ne yapılan ziyarette ise muhtar Ayla Talik ile görüşüldü ve bölgenin sıkıntıları dinlendi. Yollardaki asfalt problemleri, bazı mülklerdeki çöplerin yarattığı sıkıntılar ve ortaya çıkan imara aykırı bir takım durumlar bizzat yerinde incelendi.

Harmancı bölge sakinlerini de dinledi

İlgili mahallelerde yaşayan bölge sakinleri ile görüşen LTB Başkanı Mehmet Harmancı, bir takım sıkıntıların hemen çözüldüğünü, diğer tüm sıkıntıların çözümü adına ise LTB'nin yoğun uğraş vereceğini aktarırken, bölge sakinlerinin kendisine aktardığı sorunların giderilmesine de özel önem verdiklerini belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.